Gratis innhold fra meg

Her finner du innhold for deg som er abonnent på nyhetsbrevet mitt.

De 4 Mirakelsetningene

Du er sikkert kjent med Loven om Tiltrekning hvor du kan manifestere det meste så lenge du er i følelsesmessig samklang og vibrasjon på det du ønsker deg. Du har en unik mulighet til å tiltrekke deg gaver fra Universet.

En fare med dette er at du manifesterer ut fra ditt Ego som ønsker at du skal ha akkurat det Egoet synes er viktig. Når du får oppfylt ønsket ditt er det aldri nok, du må ha noe mer, noe annet. En annen ting, når du manifesterer ut fra Egoet gjør du Universet til "tjeneren" din.

En reise til ditt Indre Barn

Her vil jeg lede deg på en reise til ditt Indre Barn og du kan møte det på en helt annen måte. Kanskje kan du hjelpe det på mange måter du ikke drømte var mulig.

Tillit til Egen Styrke

Her vil jeg lede deg på en reise hvor du kan hente inn Egen Styrke.

Energifossen

Gi deg selv litt kraft og styrke i Energifossen.

Reise til Selvkjærlighet

Her tar jeg deg med på en reise til en vakker dal hvor vakker Selvkjærlighet kan få strømme inn til ditt indre. Denne er fin når du ønsker å styrke deg selv om den reisen du er på i livet. God reise!

Regresjoner

Jeg har laget tre stykker slik at du kan variere, og prøve ut hvem som passer best for deg. Husk at det er alltid du som har den fulle kontrollen og det kommer sjelden opp mer minner enn det som er rett for deg. Skulle du oppleve noe som føles vanskelig kan du bare forestille deg at du oberserver eller fornemmer det på avstand. Minner kommer også til oss på forskjellige måter, noen kan se hva som skjer, men de fleste føler, kjenner eller vet hva som skjer. Skulle det ikke komme opp noe til deg, så gjør flere forsøk på de forskjellige variantene. Skulle du sovne vil du våkne av deg selv igjen!

Møte med Delpersonlighet

En Delpersonlighet kom til deg aller sannsynligvis for å hjelpe deg da du var liten. Det som kanskje var perfekt for deg når du var 5 år er ikke så perfekt nå som du er voksen. En Delpersonlighet har også mange positive sider som den kan hjelpe deg med i det voksne livet. I denne reisen guider jeg deg til et møte hvor du og den Delpersonligheten du ønsker å møte kan skrive ny samarbeidsavtale, en ny stillingsinstruks!
Den vil aller sannsynligvis bli glad over å få lov til å jobbe på en måte som gavner deg mer i dag.

Sove bedre

Veldig mange har problemer med å sove. Her har jeg laget en variant hvor jeg leder deg inn i god avslapning og videre inn i søvnens rike. I denne varianten har jeg ikke med oppvåkning, du kan da lytte til den når du legger deg og du kan ha mulighet til å fortsette inn i søvnen uten at jeg teller deg tilbake. Denne anbefales også at du lytter til noen ganger.

Styrke Selvfølelsen

I lydfilen om selvfølelse tar jeg deg med på en reise hvor du får styrket flere fasetter i ditt indre. Jeg vil anbefale deg at du lytter til den noen ganger, slik at den får festet seg i det underbevisste sinnet på en fin måte.

Aksept av følelser

En liten meditasjon som går på å akseptere følelser vi kjenner på

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test