Føler du deg ikke "hjemme" her på jorden?

Har du noen gang kjent på en merkelig følelse av å "ikke høre hjemme" her hvor du er i livet ditt? En følelse av å lengte hjem til noe du ikke aner hva er, til et annet sted? Da er du ikke alene!

I boken Et Kurs i Mirakler finner vi dette sitatet som kan gi mer forklaring til oss:


"Denne verden som du synes å leve i, er ikke ditt hjem. Og et eller annet sted i ditt sinn vet du at dette er sant. Et minne om ditt hjem fortsetter å forfølge deg, som om det fantes et sted som kalte på deg om å vende tilbake - selv om du ikke gjenkjenner stemmen eller vet hva det er som stemmen påminner deg om. Men du føler deg ennå som en fremmed her, fra et helt ukjent sted. Ikke noe så konkret at du med sikkerhet kunne si at at du er landsforvist her. Bare en vedvarende følelse, iblant ikke mer enn en svak anelse. Andre ganger knapt et minne, bevisst forkastet, men som med sikkerhet igjen vil dukke opp i sinnet".

Føles dette kjent ut? At du noen ganger har lengtet «hjem» uten å kunne sette fingeren på hva «hjem» er?

Det er ikke rart i at vi blir forvirret her hvor vi er på «jordskolen» som sjeler i vår menneskekropp. Lengter du i så fall tilbake til det feltet du kom i fra? Det er mulig å knytte mer kontakt med den delen i deg som har denne kontakten.

Lag deg øyeblikk hvor du kan ha det stille rundt deg, slå av alt som lager lyder. Sett telefonen i flymodus og sett deg ned. Legger du deg er faren stor for at du sovner.
Sitt med føttene på gulvet og pust rolig, inn og ut. Bare vær etter beste evne.

Du må kanskje trene deg opp til noen få minutter først og øke litt etter litt. Det blir sagt at kun 5 minutter med stillhet i ditt indre gjør at du er forbundet med Universet og din flyt på en helt annen måte.

Hvis tankene begynner å flakse avgårde gå tilbake til pusten din og si stille inne i deg: Puste inn, puste ut. Hjernen klarer ikke to tanker på en gang så la bare det bli mantraet ditt. Det er ikke meningen at du skal streve etter å tømme tankene fullstendig, det er nesten håpløst. Bare ha fokus på pusten og de enkle ordene. Og se og kjenn hva dette gjør for kropp og sjel.

Kan du gi deg selv litt tid om morgenen er det fantastisk. Da møter du dagen din i helt andre energier. Du kan med fordel runde av kvelden med en slik liten stund også.

I stillheten finner du tilbake til din sjels stemme heart

Jeg ønsker deg en fin dag!

May

Bare del om du vil.

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test