Tør DU å gå inn i for store sko?

Tenk deg følelsen. Du har en drøm. En drøm om noe mer, større enn der du befinner deg i livet ditt. Du sitter der og lar drømmen bevege seg mykt gjennom deg, så kommer den indre stemmen. Den kritiske stemmen du kjenner så alt for godt. Du har kommet et stykke inn i livet og tenker: «Var dette alt?»

Da du var liten hadde du mange drømmer om hvordan du skulle være med og forandre verden. Du hadde kanskje helt klare bilder på hva du ønsket å gjøre eller bare kjente på den tindrende følelsen om det var noe viktig du skulle gjøre. Den følelsen som fikk det til å syde av små lykkebobler inne i deg.

Så skjedde det noe på din vei ut fra barndommens yre glede over bare å være.

Du begynte å høre at du måtte drømme mindre, ikke ta så stor plass fra andre, ikke lyse fullt så mye, ikke le så høyt. Inne i deg protesterte du kanskje høylytt til du til slutt resignerte. Ga opp drømmene dine.

Det som skjedde videre var at de andres kritiske stemmer nå ble overtatt av din egen stemme. Når de rundt deg sluttet å komme med sine drømmedrepende kommentarer overtok du den stafettpinnen selv. Du ble din egen dommer og sannsynligvis enda hardere mot deg selv enn til andre rundt deg.

Din indre stemme, hvordan høres den ut? Er den støttende og god eller forteller den deg at hva du enn gjør er du helt håpløs bak den beskyttende fasaden din.

Det er også en del av hverdagen din, ingen vet hvordan du har det inne i ditt indre. Utad fremstår du som glad og fornøyd, men ingen slipper inn i det mer smertefulle stedet hvor du har kapslet inn de gamle sårene dine.

Det spesielle her er at du er din egen fangevokter, men du er også din egen redningsperson! Det er slik at du har i deg alle muligheter til å slippe ut av dette stedet som bærer på gamle trosmønstre. Det første du kan gjøre er å anerkjenne følelsene du forsøker å skyve vekk. Hvis du skyver vekk eller overser leie følelser vokser de i omfang, stikk motsatt av det du ønsker.

Sett så ord på det du føler, der hvor du er trenger du ikke å vite eller forstå akkurat nå hva som har skapt følelsen som har gitt deg smerte. Sett ord på følelsen og anerkjenn at du opplever den i ditt indre. Du vil sannsynligvis oppleve noe spesielt, følelsen glir ut av deg. Forsvinner.

Det er en ting som er helt sikkert. Du er ikke den du tror du er, du er ikke historien din. I din kjerne har du noe utrolig vakkert, ditt eget indre lys som bare lengter etter å få lov til å skinne mer. Lengter etter å være den fantastiske sjelen du er.

Hvis du ønsker kan du starte å omgjøre gamle mønstre her og nå ved ganske enkelt å si:

«Jeg gjør så godt jeg kan.
Jeg gjør så godt jeg kan med alle mine ting som surrer i mitt indre.
For hver dag som går setter jeg meg mer og mer fri fra gamle trosmønstre.»
Jeg er god nok.

Nettopp, du er god nok akkurat slik som du er nå. Du er på en fantastisk reise i livet ditt og du tar med deg dine erfaringer slik at du kan manøvrere enda bedre på din vei.

Du er god nok akkurat slik som du er!

Husker du dine sko da du var liten? De som alltid var for store når du fikk dem slik at du skulle vokse i dem? De som var utrolig slingrete og ukomfortable rundt føttene dine til den dagen du plutselig kjente at de var alt for trange?

Slik er det med livet også, det som kjennes skummelt blir etter hvert det daglige og så ofte litt kjedelig og lite inspirerende. Da er tiden inne for å se etter et par nye skinnende blanke sko, som er for store. Litt med blandede følelser i begynnelsen, men så vokser du deg inn i dem også. Og slik forsetter sirkelen og veksten i ditt liv.

Samt vissheten at du er god nok akkurat slik som du er på denne reisen.

Gled deg over alle nye par sko som oppleves for store som kommer din vei, det blir vekst og utvikling av det.

Gå inn i de for store skoene med tillit til at det går bra denne gangen også!

heart Jeg ønsker deg en herlig dag med litt for store nye sko.

May

Bare å dele om du vil.

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test