Hvor ofte kjenner du på takknemlighet over de små tingene i livet ditt?

Vi har ofte lett for å ta ting som selvfølgeligheter og suse videre i livene våre. Men, hvis vi hadde forstått hvilken energi som skapes av takknemlighet hadde vi viet det mer oppmerksomhet!

Det er slik at den energien vi opplever, både bevisst og ubevisst, skapes det mer av. Hvis du for eksempel kun ser manglene i livet ditt, være seg med familie, jobb, materielle ting skapes det en universell energi for matche dette. Ja, gi deg mer av det du føler du mangler.

Men, hvis du med hjertet ditt kan kjenne på en takknemlighet over selv små ting er det som om noe skapes energimessig hos deg. Følelsen som din takknemlighet gir sprer seg videre ut i Universet som på sin måte igjen søker å gi deg mer av den takknemlige følelsen.

Hvilken variant tror du at vil oppleves best for deg?

Hos meg finnes det ikke tvil, jeg er etter beste evne takknemlig for de små ting i livet mitt. Det er fort gjort å være takknemlig for at du har det godt, over de «store» tingene i livet ditt. Men, gå litt dypere enn det.

De små tingene, hva kan du være takknemlig over der?

Den lille valpen som danser bortover veien og fremkaller et smil hos deg. At kjøkkenet var ryddet pent opp av familien din før du kom hjem fra kveldsmøtet. At noen holdt opp døren for deg der du bakstet med dine handleposer.

Er det noe du er misfornøyd med i livet ditt? Partneren din, barna dine, jobben din? Husk igjen, det du gir oppmerksomhet får du mer av. Hvilke små ting er det du kan være takknemlig for over hos dine pubertetsbarn? Partneren din, hva er det i ham/henne som du kan være takknemlig over? Jobben din, hva er det som er bra der?

Det er her kodene ligger for deg, når du finner små ting å være takknemlig over skapes denne energien som gjør at du opplever at noe endrer seg. Du får kanskje et jobbtilbud du ikke ville fått hvis du bare hadde vært i den gamle energien. Stemningen hjemme blir kanskje lettere når din energi endres. Hvis tiden er inne for å forlate noe og gå videre kan du kanskje gjøre det på en sunnere og mer balansert måte.

Hva kan du være takknemlig over i dag?

heart Det er når du er i den energien små og store mirakler kan få lov til å komme frem til deg.

May

Bare del om du vil.

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test