Fridag! Hvordan oppleves det for deg?

For meg er det i dag helt vidunderlig etter å ha vært tidlig og sent på kontoret denne uken. Hvis du har fulgt med meg de siste dagene vet du at vi har fått lagt inn internett på kontorene våre, Nina og jeg.

Fridag heart Hvordan kjennes det ordet ut for deg? Jeg har klart meg bra med min telefon, men du og du så deilig det er å få et stabilt trådløst nettverk tilgjengelig. Som hjelper meg i hverdagen.

Akkurat som i livet hvor Universet er vårt modem og guider og veileder oss sjeler i den jordiske dimensjonen. Her hvor mange av oss kaver i vei og har glemt at vi har direkte trådløs kontakt med noe mer enn det vi drømte var mulig. Det eneste du trenger er faktisk å sette deg ned i noen stille minutter og si inne i deg selv at du er villig til å gjenopprette kontakten med denne høyere intelligensen. For du har nemlig aldri mistet den kontakten, du har bare glemt den. Så plukk opp forbindelsen igjen, be om guiding og veiledning på ting du strever med i livet. 

Det eneste du så trenger å gjøre er å lytte til ditt hjerte, til stille tanker som kan komme din vei. Det er ganske sjelden at du får et klart svar umiddelbart, dette kan komme dager og tid i etterkant. Når du er i din egen verden, når det er noen sekunders stillhet i tankestrømmen din. Da VET du at det som kommer inn er rett, for det forteller hjertet ditt deg.

Kanskje du allerede har en slik rutine i livet ditt, del gjerne med meg under her i innlegget.

Jeg ønsker deg en herlig dag hvor du kan starte oppkoblingen til ditt modem i Universet!

Hjertelig hilsen May heart

Delt gjerne om du vil smiley

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test