Skomakerens barn - Var visst meg det!

Selvhealing ja, det burde en healer ikke glemme til seg selv ikke sant? Snakk om å møte seg selv i døra...... Er ikke hjernekirurgi en gang, vi kan alle gi selvhealing til oss selv. Bli med videre!

Akk ja, det er ikke alltid så lett å huske å ta vare på seg selv og gi seg selv healing når du er healer.

i september fikk jeg strukket en muskel ved venstre skulder som tok mange uker å lege seg selv. Resultatet av dette var at høyre siden kompenserte for denne belastningen slik at jeg fikk enormt vondt i høyre ben. Dette var nesten komisk etter at jeg hadde gått i 80 mil tidligere på sommeren uten et eneste problem med kroppen. Nå var det en smerte som gikk i benet fra hofta hver gang jeg tro ned og spesielt ille når jeg satt. Og det gjør jeg hele tiden på kontoret mitt.... Hvis du har vært hos meg i høst har du sikkert lagt merke til at jeg har vært en smule «urolig» på stolen min. 

Jeg fikk meg en time etter hvert hos fantastiske osteopat Berit på Unity og det ble noe bedre. I begynnelsen av desember var jeg på julemiddag i styret i sameiet og jeg jamret meg litt over at stolen var så vond for benet mitt. Styrelederen ser på meg med stor øyne og utbryter: «Er ikke du healer da? Kan du ikke fikse deg selv?» 

Det er ikke så lett å fikse seg selv sa svarte jeg i en overbevisende tone. Snakker vi ansvarsfraskrivelse her? 

Dette fikk meg til å tenke litt, montro jeg hadde gått i latskapens felle? Og ikke «gidde» å ta tid til meg selv? 

Nei vet du hva tenkte jeg for meg selv siste uken før jul da jeg hadde tatt meg juleferie. Nå skal jeg jammen meg gjøre det jeg viser til andre og jeg ut på stuegulvet og ba om Guidet Selvhealing. Jeg vet at våre kropper er utrolig intelligente og kan rydde opp i mye selv om de får mulighet til det. Jeg hadde ikke før fått uttalt ønsket mitt før kroppen begynte å leve sitt eget liv og det ble noen minutter med strekk og tøy og bøy. Dette har jeg jo gjort mange ganger før og det er alltid fascinerende når kroppen lever «sitt eget liv». Plutselig stilnet gymnastikken og alt ble rolig, men du og du så støl jeg var den ettermiddagen. Nesten enda verre enn tidligere, vel bare å legge seg flat på sofaen for å gå tur var uaktuelt.

Så kom dagen etterpå, jeg hadde sovet rimelig greit og tro av gammel vane veeeeldig forsiktig ned på gulvet for jeg ventet den gamle smerten. Men nå var smerten helt borte! Jeg kunne gå uten en jagende smerte fra hoften og ned, for en befrielse! Kroppen hadde rettet seg opp selv.

Tenk, her hadde jeg gått i tre måneder og hatt dette verktøyet foran nesen min hele tiden og tiden er kommet for å dele det med deg som leser dette her. Det er så utrolig enkelt, og jeg vil gjerne dele en video jeg la ut på Facebook hvor jeg delte det jeg har skrevet til deg her. Det var mange som la igjen kommentarer og var glade for det de hadde opplevd. Litt ute i videoen leder jeg deg inn i Guidet Selvhealing om du skulle ha lyst til å prøve selv!

Her er også link til tekst om Guidet Selvhealing, bare rull litt nedover siden: Info om Guidet Selvhealing 

Kanskje du vil ha glede av å gi deg litt selvhealing også?

Jeg ønsker deg en fantastisk dag og god fornøyelse heart

May

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test