Hvor villig er du til å ta i mot hjelp?

Du er i en situasjon som føles fastlåst, men samtidig er det så vanskelig å be om hjelp for du har jo lært deg at det er det bare svake mennesker som gjør.

Det med å be om hjelp kan være en forunderlig ting. Kanskje er du skrudd sammen slik at det er lett for deg å be om hjelp, men sannheten for mange er at det sitter langt inne å be om hjelp. Er du en som kan føle det slik? Du har kanskje helt ubevisst lært deg at kun svake mennesker ber om hjelp, at du ikke er verdig til å få hjelp for om de visste hvordan du egentlig er...... Din tanke er da at da vil i hvertfall ingen hjelpe deg.

Så er det engang slik du at må presses inn i et hjørne før du overgir deg og ber om hjelp. Da kan du allerede ha strukket strikken din ganske langt og være totalt utmattet på flere plan. Så du bare innser at du må overgi deg, og være villig til å motta hjelp.

Du må være villig til å motta hjelp.

Når du kommer til denne innsikten begynner hjulene å røre på seg. Universet har faktisk vært parat hele tiden til å gi deg hjelp helt fra det øyeblikket du tenkte tanken på hjelp. Siden du som menneske har den frie vilje venter Universet tålmodig på at du skal si deg villig. Da starter miraklene rundt deg, mennesker og situasjoner kommer din vei for å hjelpe deg videre fra der hvor du er.

Du har et klart valg: Å være villig til å be om hjelp og så ta imot eller å la være. Hva tror du beriker livet ditt mest?

Det blir sagt:

Kjærligheten svarer alltid, for den er ikke i stand til å avvise et rop om hjelp.

Denne setningen fant jeg i Et Kurs i Mirakler og oppleves så sant. Om du kunne se og føle hvor høyt elsket du som sjel og menneske er av Universet, hadde du sannsynligvis svimt av. 

heartJeg ønsker deg en fantastisk dag med mange gode opplevelser på din vei!

Hjertelig hilsen May

Bare del om du vil.

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test