De 5 viktigste setninger å si når du står fast

Noen ganger er vi i situasjoner vi ikke kan få påvirket, du vet hverken ut eller inn. Der står du fullstendig rådvill, vet ikke frem eller tilbake og uroen ryster i ditt indre. Da finnes det faktisk en måte å få det bedre hos deg allikevel!

 

Du har kanskje vært i situasjoner hvor du ikke har en mulighet til å påvirke situasjonen, såkalte ytre faktorer og livet som treffer deg rett i maven. Du føler at hva du enn sier eller gjør vil det ikke ha noe å si for utfallet. Det er en lei plass å være og ofte kommer du inn i en negativ spiral hvor alt blir bare mørkere og håpløst.

Det finnes faktisk en måte å hjelpe på hvordan situasjonen du er i påvirker deg. Du kan be om hjelp og veiledning videre fra Universet, rett og slett overlate din uro eller hva det måtte være til denne høyere kraften som ser hele bildet klarere enn deg. For deg kan det være indre vekst på forskjellige plan du har mulighet til å oppnå i denne situasjonen. Det kan være at du skal se at du kan frigjøre deg fra gammel adferd og tankemønstre. Mulighetene er uendelige, men du makter ikke å se dem der du står fast.

Disse ord jeg skal dele med deg er fra "Et Kurs i Mirakler" som jeg er en student og formidler av. Kanskje de kan være til hjelp for deg også. Det første du må være oppmerksom på er om du er villig til å se eller oppleve det du er i på annen måte. Hvis du tenker deg at du bærer to tunge sekker i hendene dine og noen ønsker å gi deg en gave, da må du faktisk sette ned en av sekkene for at hånden din skal ta i mot. Du er villig til å ta i mot gaven. Slik er det med all ny positiv endring i livet ditt, du må være villig til å ta i mot når Universet vil gi deg sin gave, Universet som ser den høyere planen klart. Noe du sannsynligvis ikke gjør.

Sett deg ned på morgenen om du har mulighet, forsøk å la være å se på nyheter, unngå å lese stressende e-poster og sms'er. Slik at du ikke har fått noe "søppel" utenfra inn i hodet ditt. Reflekter så litt over det du står i, hvilke følelser som raser gjennom deg. Kanskje kjenner du på frykt, uro, stress eller hvilken som helst usikkerhet situasjonen skaper i deg.

Si så til Universet:

 1. Jeg er villig til å se dette på en annen måte
 2. Jeg er villig til å forstå dette på en annen måte
 3. Jeg vet ikke hvordan, jeg ber om hjelp til dette
 4. Jeg gir mitt sinne/frustrasjon/sorg til deg, slik at jeg kan oppleve det på en annen måte
 5. Denne tanken vil jeg ikke ha, i stedet velger jeg....... (f.eks fred, ro, håp..... etc)

Når du sier disse setningene inne i deg er det som om du overlater det til Universet, og tro meg, Universet er da allerede i full sving med å hjelpe deg.  Hver gang en stressfull tanke kommer til deg repeterer du setningene, og lar roen senke seg over deg.

Og ha tillit, tillit til at den Universelle intelligensen vet hva som er det beste for deg. Endringer og utvikling kan komme på måter som du synes mindre om, men når du ser i bakspeilet etter noen år ser og forstår du hvorfor dette kom til deg. Du forstår det på en annen måte.

heartJeg ønsker deg mange transformerende opplevelser med disse setningene.

May

Bare del om du vil smiley

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test