Hvorfor bære våre masker?

Hvilken maske har du på deg i dag? Vi har mange måter å beskytte oss på, den enkleste er ofte masken som vi viser omverdenen. Den fasaden vi ønsker at andre får se. Hvorfor i all verden går vi i den fella?

Vi er alle et produkt av vår fortid. Av den vi tror vi er, den vi tror historien forteller oss hva vi er. Paradokset er at vi tror vi eier vår historie, men den historien er ofte ikke sann. Den er skapt i oss som avtrykk av  ting som har skjedd oss, preget oss på livets vei. Det er ikke den du er.

Du er så uendelig mye mer.

Du kom inn som sjel til jorden for å ha menneskelige opplevelser. Du ble gitt et navn, du valgte det ikke selv. Du ble gitt en religion, du valgte den ikke selv. Du ble fortalt at slik gjør vi det her i vår kultur. Du fikk lære deg hvordan du skulle være eller oppføre deg som barn for å få anerkjennelse. Under denne tiden vokser det frem et lite tomt hull inne i deg. Det hullet som forteller deg at samme hva du gjør er det ikke bra nok. Du forstår ikke hvorfor du skal kjenne på disse følelsene, men de er der. Tilsynelatende ser andre rundt deg til å ha det bra i sin verden. Du forstår ikke at de har tatt på seg sine masker. Slik du er i ferd med å ta på deg din maske for å overleve med hullet i ditt indre.

Du har glemt en viktig ting:

Du er god nok akkurat slik du er!

Du har glemt sjelen du er, hvor du kom fra. Det er en av de viktigste tingene du kan oppdage i livet ditt. At du er noe helt annet, en vakker sjel som gjør en reise i menneskekroppen din. Nettopp for å gjenoppdage dette enkle, din sjel kommer fra kjærlighet, du er kjærlighet bak alt som har blitt overført til deg på din reise. 

Du er fri til å ta av deg din maske!

Når du gjør det, trinn for trinn vil du oppdage noe fantastisk. Du ser med helt andre øyne, du ser menneskene bak sine masker. Du ser de vakre sjelene som er der, og når det skjer ser du med sann synsevne. Du ser bakenfor, du ser sjelen. Tenk deg hvordan livet ditt blir da?

Det hullet du hadde i ditt indre vil helbredes, og du vil kjenne en pulserende kjærlighetskraft der i stedet. Det er sårbart å ta av masken, men samtidig er det da healingen finner sted. Ta de skritt du trenger i ditt tempo, men våg å vise mer av den du er bak masken. Du vil bli forundret over hvor mange som vil omfavne deg av glede, for du viser noe de kanskje også lengter etter. Å ta av seg sin maske, sette seg selv fri.

Når du tar av deg din maske "vinner" du deg selv, du blir hel.

Er tiden inne for å begynne å kaste masken? Du vil bli overrasket over å finne den egentlige deg, hvor stor og vakker du egentlig er.

Den sanne deg heart

May

Bare å dele om du vil.

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test