Takknemlig, hvor ofte er du det?

Hvorfor ser det ut til at takknemlige mennesker kan ha det bedre inne i seg selv? Provoserende ord?

Jeg er helt overbevist om at de som med et sant hjerte kjenner seg takknemlige over livet, hvor de er, hva de enn eier av eiendeler, de kjenner på en indre fred og glede som ingen penger kan gi oss. Vår verden snurrer utrolig raskt og det er så lett å glemme de små ting i livet som kan spre glede i vårt hjerte. Vi mennesker er ofte bekymret over at vi mangler ting, vi skulle ha byttet ut både det ene og det andre. Både på oss selv og i vår materielle verden.

Bekymringen går på hva andre skal tenke om oss, verdien av oss som mennesker. Og der er vi ved sakens kjerne, vår egen selvverdi. De tanker du tenker om deg selv, hvordan er de? Er de snille og gode eller kristiske og dømmende? Hvis de skulle være av de siste skal du vite at du kan endre dette. Vi kan ha stor selvtillit på noen områder og være skjelvende klumper med ekstrem lav selvverdi på andre. Det er derfor vi gjerne har dette behovet for å ha fasaden med vakre ting og opplevelser vi kan fortelle om slik at vi kan fremstå som vellykkede i andres øyne. Hvordan tror du at det er inne i er slikt hjerte? Hele tiden passe på fasaden, ikke tørre å være den du egentlig er? Det ender ofte med at du blir utmattet og sliten. Når er nok, nok?

I ditt tempo, begynn å se hva du har rundt deg, ja, ting du har er kanskje i eldste laget, men de funker! Vær takknemlig for enhver ting du har i livet ditt som hjelper deg i hverdagen. Si takk høyt eller i ditt indre. Og mèn det du sier! Vær takknemlig over spurvene du mater i hagen eller på balkongen, hør deres trillende kvitter. Vær takknemlig for de små ting i livet, og kjenn etter hva som skjer i ditt indre. Alt er energi, når du fylles med stille glede over alle små og store ting du har i livet ditt begynner mirakler å skje. Den universelle energien ønsker å møte disse gode følelser med tilsvarende fra Universets "bank", og en strøm av gode ting og opplevelser vil komme mot deg. For loven om tiltrekning er slik, det du sender ut er det du vil motta. Så enkelt.

Jeg har nettopp hatt en lang Pilgrimsvandring gjennom Spania hvor jeg fikk oppleve så uendelig mange små øyeblikk å være i takknemlighet for. Som da jeg ganske sliten og med såre ben kom til et herberge med denne utsikten fra mitt rom. Da kjente jeg på en enorm takknemlighet for det jeg fikk lov til å oppleve, det er det jeg kaller streif av lykke i hverdagen.

Gå ut i din dag med noen enkle ord på dine lepper:

Takk!

Du vil oppdage et skattkammer så stort at du nesten ikke tror det er mulig.

Jeg ønsker deg en fantastisk dag med mye å kjenne deg takknemlig over heart

May

Bare del om du vil.

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test