Regresjonsterapi: Kvinnen med de vonde føttene

"Den lille guttens føtter er bare stumper, han har gått på en bombe, sprengt istykker. Føttene er surret med noen tøystykker og han humper seg frem på noen enkle krykker noen har laget til ham." Bli med på regresjonsreisen!

Jeg fikk en henvendelse fra en kvinne som var utrolig fortvilet. Hennes føtter hadde vært vonde i to år, ingen behandlingsformer hadde kunnet hjelpe henne. Hun var gitt opp av fysioterapeuter og annen medisinsk kompetanse. Siden alt hun hadde vært i av behandling ikke hadde hjulpet begynte hun å lure på om det kunne være noe energetisk fra tidligere liv som kunne være medvirkende årsak til at hun ikke ble bra. Området rundt hælene var smertefulle hos henne.

Jeg sa som vanlig, la oss se hva som kan komme frem og se hva det forhåpentligvis kan hjelpe deg med.

Når vi kom inn i regresjonen kom vi til en liten gutt som vandret på måfå. Han hadde gått på en bombe mens han hadde lekt med en ball, og nå var føttene bare stumper. Noen hadde snekret noen enkle krykker til ham så han kunne klare å humpe avgårde på ett vis. Det kommer en eldre dame til ham og gir ham litt brød. De er del av en gruppe som beveger seg fremover en støvete landevei. Han har store problemer, men de må følge strømmen. Noen mennesker har med seg esler, men de er så tungt lastet så han får ikke sittet på dem.

De skal til en landsby som ligger et stykke fremme, den gamle damen sier at når de kommer dit vil de få det bra. Hun har surret tøystykker rundt føttene hans, men de revner av grus og sand. Han er for stor til at hun klarer å bære ham. To menn i følget tar krykkene hans slik at de kan bære ham oppe på disse. De løfter opp en annen liten pike på krykkene og bærer henne også.

De kommer endelig til landsbyen og en medisinmann er der. Han smører en salve på bena til gutten. Medisinmannen sier at han skal rense stubbene av noen ben, han kommer tilbake dagen etter for å gjøre dette. Han sier at det skal gå bra. Det viser seg at det stort sett bare er hælene som er intakte. (Ikke noe rart i at dette er problemområdet på føttene til klienten min).

Medisinmannen lager en form for urtete som gutten skal ha føttene sine oppe i. Så bandasjerer han føttene hans. Gutten kjenner hvordan føttene blir kjøligere. Han sier til gutten at han senere skal lage noen innretninger med hjul så han kan gå bedre.

Bena er nå grodd, bare litt rødfarge igjen på dem. Medisinmannen lager hjelpemidler til gutten, kommer også med et brett med hjul under som han kan sitte på og komme seg frem lettere. Så han ikke bare belaster bena.

Jeg spør hva bena til gutten trenger nå:

De trenger ro.

Videre spør jeg, hvilken farge ville være perfekt for føttene slik at de kan helbredes enda raskerer?

En rosa farge strømmer inn i føttene. Reparerer og skaper ro i føttene.

Jeg ber gutten om å gå til øyeblikket rett før føttene hans traff bomben, da han lekte med ballen. Ber ham om å kjenne de sterke friske føttene, slik at cellehukommelsen kan endres i føttene.

Plutselig sier klienten min:

Det pulserer i føttene, det stikker og det strekker oppover i foten!

Jeg lar henne ligge en god stund mens rosafargen arbeider inne i føttene hennes, her skjer det viktig healing. Hun kjenner veldig godt hvordan energien jobber i sine nåværende føtter.

For å styrke føttene hennes enda mer ber jeg henne om å gå til et annet liv hvor føttene var helt perfekte og friske for enda mer å styrke ny cellehukommelse:

Jeg driver med kampsport, jeg sparker med letthet i lufta. Jeg balanserer på en liten streng, førligheten i føttene er helt perfekt! Jeg ser bare hvordan jeg hopper og spretter. Uansett hva jeg gjør så tåler føttene mine alt.

Jeg ber henne se for seg hvordan den lille guttens føtter også smelter sammen med kampsport-mannens føtter. Denne friske energien strømmer videre inn i hennes nåværende føtter. Videre inviterer jeg inn den gamle damen som hjalp gutten slik at hun også kan glede seg over det som skjer. Hun kjenner på uendelig god balanse.

Så spør jeg klienten: Hva hadde føttene ønsket å si om de hadde hatt en stemme?

Å bli brukt!

Videre spør jeg,  hva har det betydd for føttene det som har skjedd nå?

Vi har fått luft, vi har fått puste.
Vi har fått blodsirkulasjon!

Energien fortsetter å arbeide i føttene og oppover bena til klienten min, og hun blir i den tilstanden en lang stund til jeg rolig tar henne tilbake til her og nå. "Avtrykket" til de sterke, sunne bena til kampsport-mannen er nå integrert i hennes føtter.

Ganske spesielt ikke sant?
Nå blir det spennende å se hva dette kan bety og hva det kan gjøre for føttene hennes i dette livet!

Hva vet vi? Kanskje de blir bedre?

Alt er mulig har jeg lært meg.

Bare del om du vil heart

May


 

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test