Hva er det som nær døden opplevelser har til felles?

"Jeg var skyld i at min kone og sønn døde, jeg var fylt med skyld, skam og sinne. Og når jeg møtte dem på den andre siden ble jeg bare møtt med kjærlighet. En kjærlighet som er umulig å beskrive i ord".

Nylig var jeg på et foredrag med amerikanske Jeffery C. Olsen som opplevde å miste nesten hele sin familie i en bilulykke. Det var hans feil, og hans anger og frykt ble møtt kun med kjærlighet på den andre siden

Her satt han sammen med Jannecke Øinæs som intervjuet ham, og han fortalte om sine opplevelser. Det skjedde for 20 år siden, de var på biltur, hans kone og to barn på 7 år og 16 måneder. Plutselig mister han kontrollen over bilen og de går rundt mange ganger. Han kommer til seg selv over at den eldste sønnen på 7 gråter hysterisk. Selv sitter han fullstendig fastlåst og med ekstremt store fysiske skader. Hans kone og minste gutt er helt stille og han forstår umiddelbart at de er døde. En vanvittig fortvilelse raser gjennom ham, føler seg totalt hjelpesløs og et sinne mot seg selv og det han har forårsaket strømmer opp i ham.

Det kommer mennesker til ulykkesstedet og så mister han bevisstheten. Det neste han blir oppmerksom på er at han svever opp over sin fysiske kropp, det er et sterkt lys han flyter inn i. Han kan fortsatt kjenne på følelsene av avmakt og skyld over det han har forårsaket. Det som gjorde at hans kone og ene sønn er døde.

Plutselig er det som om han er fullstendig omfavnet av dette sterke lyset han finner vanskelig å sette ord på. Han sier at det er som om det folder seg rundt ham og bare er kjærlighet. Så oppdager han at han er kun kjærlighet selv, det er det eneste som eksisterer. Han blir fortalt at hans kone og barn har det bra, så får han møte sin kone. Intet sinne eller bebreidelser. Kun kjærlighet til ham, de snakker telepatisk sammen. Den lille sønnen hans kommer også og han løfter den lille gutten opp i armene siner. Der smelter de sammen i en symbiose av kjærlighet, de fysiske kroppene er der, men allikevel ikke.

Han forstår at de er "hjemme" på den andre siden. Han opplevde at han var i ett med hele Universet, han er samtidig oppmerksom på ting som skjer på sykehuset han er innlagt. Han kan oppleve alle andre menneskers følelser og hvordan de har det. Det er som om de henger sammen, han er dem og de er ham. Det er kun en ting som gjelder, den kjærlighetsenergien som strømmer mellom dem. De er ikke adskilt, de er ett.

Så får han beskjed om at han må tilbake, det er ikke hans tid til å forlate jorden. Han må gjøre beslutningen i seg selv, i sine tanker, i sin vilje om å returnere tilbake til den fysiske kroppen. Så han gjør etter en stund det og med ett er han fysisk tilbake i kroppen sin.

Det som er budskapet hans er det som så mange andre sier. Du kommer fra kjærlighet, du ER kjærlighet. Det er det vi må forstå. Der sitter han på scenen og har en ro over seg som er utrolig. Han forteller at han jevnlig hadde kontakt med sin kone og lille sønn i drømmer i årene etter bilulykken.

heartDet han vil at du skal vite: "Sjelen lever videre. Du er kjærlighet. Du er ikke adkilt fra andre mennesker. Du er dem og de er deg. Vi er alle ett".

Det var en sterk og fin kveld.

May

Bare å dele.

Her er Jannecke Øinæs og Jeffery C. Olsen

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test