Føler du at du går alene i livet?

På den veien du er, føler du at du må klare det meste selv eller hviler du i en visshet om at det er noe "mer" som går sammen med deg? Som veileder deg?

Vi mennesker er noen merkelige skapninger. Du kommer inn i livet med en fullstendig blank hard-disk, og har total tillit til at det som skapte deg vil lede deg videre. Akkurat som frøet som begynner å vokse, det har en indre intelligens i seg. Akkurat som deg og meg. Så begynner ofte noe som frøet slipper å oppleve, du begynner å få overført trosmønstre og overbevisninger fra dine omgivelser. Dette blir ofte gjort i kjærlighet for dette har de igjen blitt lært inn og opp i. Du opplever nå sannsynligvis at kontakten til din indre veiledning blir svakere og svakere. Du begynner å smile på de rette tidspunktene, for da får du kanskje et smil eller mat tilbake. Du lærer deg å slutte å gråte for da får du ikke den kjærligheten du lengter etter. Den kjærligheten som kan komme bare fordi du er den unike personen du er. Slik starter det, du får opplevelsen av at du er adskilt fra det kjærlighetsfeltet du kom fra.

Fra nå av er det en kamp for å få oppmerksomhet, anerkjennelse, fortjene å bli elsket. Som barn var det umulig for deg å forstå dette "spillet" som utfoldte seg. Du er faktisk ikke den du tror du er. Du er så mye mer. Du er en del av Universet, som et av de vakreste frø som har sin vei lagt opp. Du trenger bare å trene opp denne kontakten igjen. Avslipe gamle innlærte mønstre, finne tilbake til deg selv. Vite at du er fantastisk god nok som du er i din indre kjerne. 

Og kunne finne tilbake til en dypere innsikt i at du er aldri alene. Du har aldri vært adskilt. Du kan finne tilbake!

Jeg kommer til å lage en del videoer fra tekster i Et kurs i Mirakler, som omhandler nettopp dette. Hvordan finne tilbake til sin sanne unike kjerne. Som bare er og ser seg slik som Universet ser deg. Dette kommer jeg til å legge ut på min YouTube kanal og du er hjertelig velkommen til å følge meg på den reisen der om du vil. Jeg vil legge ut episoder etter hvert som jeg lager dem. De to første er litt praktisk om Kurset og generell informasjon før vi starter på selve reisen!

Her er link til: Et kurs i Mirakler

Hvis du ønsker kan du bare klikke abonnere på kanalen, kanskje vi sees på Youtube!

Jeg ønsker deg en nydelig dag heart

May

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test