Hva gjør deg lykkelig?

Der sitter du. Et godt stykke ut i livet og lurer på hva som hendte. Joda, du har det bra, du gjør hjemmet ditt vakkert. Du er en så god mor og kjæreste som du klarer. Men inne i deg er det en liten stemme som sier: "Det var ikke sånn det skulle være". 

Men inne i deg er det en liten stemme som sier: "Det var ikke sånn det skulle være". Det er som om noe gikk litt feil i livet. Hvordan skjedde det at du skled inn i den jobben du har i dag? Har den simpelthen gått ut på dato og din indre stemme hvisker til deg: "Det finnes noe mer for deg". Lytter du? Tør du å lytte?

Jeg er for gammel nå tenker du. Tull og tøys sier jeg. Tenk på Louise Hay, hun var 60 år da hun etablerte Hay House. Hva om hun hadde tenkt: "Nei, jeg får nok gi slipp på den drømmen, jeg er jo for gammel og snart pensjonist". I dag er hun 90 år og fortsatt sprudlende i full vigør. Tenk deg alle forfattere, bøker vi har hatt glede av på grunn av at hun fulgte sin stemme.

Glemmer aldri en ung mann jeg ble sittende ved siden av på et fly noen år siden. Han fortalte gledesstrålende at han hadde gått på musikkskole i England, noe han elsket. Nå hadde han tatt seg noen måneder for å reise rundt i verden og sanke opplevelser. 
Når skal du fortsett musikkutdannelsen din da spør jeg. Så ser han på meg: "Nei, det kan jeg jo ikke leve av. Jeg skal bli tannlege jeg". 

Jeg trodde jeg holdt på å ramle ut av flysetet mitt. Tannlege? Jo, sier han for da kommer jeg til å tjene mange penger... Vel, det spørs om han ikke møter noen triste øyeblikk når han når halvveis ut i livet. Og spør seg selv, hva gikk galt i livet mitt. Hvorfor er jeg ikke lykkelig i livet mitt?

Der hvor du er? Hvis du kjenner din indre stemme hviske til deg. Lytt til den. Den er klok. Den kan veilede deg. Du er aldri for gammel til å gjøre noe annet. Du er aldri for gammel til å ta en videreutdannelse. Du er aldri for gammel til å vokse i ditt indre.

Vær modig, lytt til din indre stemme og se hva som skjer!
Det er faktisk aldri for sent heart

Jeg ønsker deg en herlig dag.

May 

Del gjerne om du vil.

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test