Den kritiserte Kvinnen som ikke fordro å lage mat

Hva? Er det derfor jeg ikke liker å lage mat? Det går opp et lys for kvinnen! Velkommen til Hypnoterapiens verden.

Vi hadde jobbet på forskjellige temaer og nå var den flotte kvinnen på plass på kontoret mitt igjen. I hele hennes liv hadde hun følt seg kritisert for alt hun ikke "kunne". I bunnen lå følelsen av å bli forlatt og overlatt av moren som hadde overlatt mye ansvar til henne under oppveksten. Hun begynte aldri på gymnaset for hun trodde hun var for dum til det.

Så hadde hun gått inn i et forhold til en hun giftet seg med da hun var ganske så ung. Nå ønsket hun å forske litt mer i dette med "kritikk". Hun fortalte at den første mannen hennes hele tiden hadde fortalt henne at hun ikke eide språkøre. Når barna hennes har kritisert hennes engelsk er det som om hun hører stemmen til sin første mann.

Vel sa jeg, la oss ta på en reise og se hva vi finner! Jeg tok henne inn i transe og guidet henne på en reise hvor hun kunne få møte denne kritiserte delen. Plutselig befant hun seg i en situasjon med sin første mann hvor han kritiserte henne.

Jeg blir stum som en østers. Og samtidig vet jeg at det er en perle i  denne østersen, men jeg lukker igjen!

Vi kom inn i en situasjon hvor hun skulle lage mat. Hun hadde alltid elsket å lage mat, men nå var det noe som skjedde. Hun ble ustanselig kritisert av mannen sin. Enten hakket hun ting for stort, eller så hakket hun ting for smått. Hun fikk beskjed om at hun brukte feil kniver. Samme hva hun gjorde var det feil i hans øyne. Han ble sur og hun ble mer og mer usikker. Gleden over å lage vidunderlig mat rant simpelthen av henne.

La oss skape en annen virkelighet sier jeg. Hvis du kunne gjøre om på dette nå, hva ville du ha gjort spør jeg. Hun reiste tilbake i sitt indre båret på en vakker regnbue i henne. Der var hun! Hun brukte den kniven hun likte! Ikke den kniven mannen hennes mente hun skulle bruke.

Jeg liker jo å lage mat utbryter hun. Det er gøy å lage mat!

Hun opplever en stor åpenbaring i sitt indre. Hva ville du ha sagt til mannen din nå som du aldri fikk sagt den gangen spør jeg. Hun setter i gang med å gi ham en lekse i hvordan dette har vært for henne. Hun sier til slutt ganske enkelt: Forsvinn! Energien til mannen hennes blir flau, krymper og går ut av bildet hun er i.

Han likte ikke at jeg blomstret utbryter hun. Han var bare misunnelig! Det er jo gøy å lage mat! Jeg kjenner glede!  Jeg kan bruke akkurat den kniven JEG vil! Jeg elsker jo å lage mat!

Hun nesten bobler i stolen hos meg, og så kommer det.

Jeg må jo pusse opp på kjøkkenet mitt, jeg skal ha nye fliser. Kurver med masse friske grønnsaker i alle farger. Det skal være en gul radio der som kan spille vakker musikk mens jeg koser meg og lager mat! Dette skal jeg jammen meg gjøre med en gang.

Hun kommer tilbake fra reisen sin med store øyne. Du verden sier hun, det må jeg si. For et vakkert kjøkken jeg skal lage nå istedet for det triste stedet det er i dag!

Og etterpå? Hun er i full sving med endringer, gikk allerede og så etter nye fliser rett etter timen. Radio er på plass og underholder henne mens hun hakker grønnsaker av hjertens lyst.

Fint ikke sant?
Så mangt som kan skje i Hypnoterapiens verden også heart

May

Del gjerne.

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test