Dette kurset er en begynnelse, ikke en slutt.

Slik avsluttes den siste leksjonen i "Et kurs i Mirakler". For en reise du kan ha med hjelp av den boken!

Nå har jeg nettopp gjort siste øvelsesleksjon i Et kurs i Mirakler. En for hver dag i året. Og nå forstår jeg enda bedre hvor store spirituelle lærere har hentet mye inspirasjon fra. I denne boken får du hjelp til å nullstille negative og fryktsomme tanker som surrer rundt i hodet på deg. Så flyttes fokuset over på den andre siden, tillit og forståelse for at det finnes et felt av kjærlighet vi kan være i. 

Du har sikkert hørt om tankens kraft. Ja, vi kan faktisk manifestere alt vi ønsker oss hvis du klarer å "eie" det som om du har det her og nå, om du kan kjenne glede og føle deg verdig til det. Dette kan vi kalle magi. Men, så kan vi skape mirakler i våre liv i stedet. Når du er opptatt av hva du ønsker deg er det fort gjort å gå i fella og ønske deg ting/opplevelser som egoet ditt ønsker. Som dine omgivelser forventer av deg. Kanskje sjelen din hadde en helt annen plan for hva du skulle "bruke" deg selv til i dette livet.

Det er som om det finnes en høyere plan for din vei som sjel, men at du ikke lytter i støyen. Nettopp på grunn av innlærte tankemønstre fra da du var liten. Fra det du lærte var smart på skolen, hva andre mener du bør gjøre og være. På den andre veien kan noe meget spesielt skje. Du har et sett av lydfiler i Universet som venter på å bli lastet ned i deg. Når du er stille og lytter til din indre stemme, til hva din sjel ønsker og lengter etter.

Som siste setninger i epilogen til Et kurs i Mirakler sier:

Hva som enn plager deg, vær sikker på at Universet har svaret og gir deg det med glede - hvis du bare vender deg mot Universet og ber om det. Universet vet hvordan det skal løse alle problemer og fjerne all tvil. Universets visshet er din. Du trenger bare å be Universet om den, og den vil bli gitt deg.

Hvis du følger sjelens plan, i stedet for egoets plan for deg kan du oppleve et liv fylt av helt andre ting for deg enn du noensinne kunne ha drømt om. Hele tiden blir du guidet og veiledet til det beste for din sjels vei. I stedet for den veien egoet ditt mener at du skal gå. Og det er gjerne på fryktens vei. Din sjels stemme leder deg til kjærligheten som strømmer konstant til deg fra Universet.

Inn på en vei fylt av mirakler. Gled deg til å gå på den veien. heart

May

Del gjerne.

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test