La ingen få ta fra deg drømmene dine!

Hvordan var det med deg da du var liten? Hvilke drømmer hadde du at du skulle gjøre når du ble stor? Hvor er du nå?

Tenk hvor frie vi er når vi er små. Vi har enorme drømmer om hva vi skal gjøre og oppleve. Du hadde kanskje en musikalitet i deg, eller kunstneriske evner.  Du elsket kanskje bøkenes verden. Du hadde kanskje lest igjennom barneskolens bibliotek før andre hadde fått lest sine første bøker. Så begynnes skolens press. Du må lære deg masse som du kanskje ikke forstår hva er meningen med i det hele tatt. Brøkregning du ikke forstår det døyt av, men ordlegge deg kan du. Men kanskje er ikke det nok i skolens øyne for alle må jo skåre høyt på tester. Du forsøker kanskje så godt du kan å forstå og lære de vanskelige fagene. Sakte begynner en gnagende følelse å komme inn i deg, at du må jo være dum som ikke forstår det som kanskje alle andre forstår. Der starter reisen med selvfølelsens utforbakke. Er du heldig ble dine andre evner og egenskaper sett og verdsatt, hvis ikke var du kun overlatt til deg selv og din tro på at du ikke evner å gjøre noe i det hele tatt.

Tenk hvor mange som har vokst opp med å føle seg totalt mislykket, eller de har bitt tennene sammen og slitt seg gjennom de fagene de etter samfunnets normer skal ha. Ellers får de ikke jobb. Jeg tør nesten ikke tenke på hvordan presset er nå for tiden hvor kun karakterer på det faglige planet hjelper. En med toppkarakterer kan være utrolig udugelig i menneskelige relasjoner. 

Hvor mange forfattere, musikere og kunstnere er det vi ikke har gått glipp av i dette systemet?  

Hva var din drøm? Hva var ditt håp for livet? Hvor hadde du dine egenskaper? Vit at drømmen lever i sitt beste velbefinnende i ditt indre, den har kanskje en bitteliten flamme nå, men den er der! Vær modig selv om du er voksen! Ta den første sangtimen, gå på det malekurset som stadig har dukket opp i reklamen du ser på. Gå til en musikklærer og la igjen tonene strømme gjennom deg. Ta det forfatterkurset du har tenkt på hundre ganger det siste året.

Det er aldri for sent å gjøre noen med drømmene dine! 

Gjør noe nå, ikke i morgen heart

Det er i nuet vi skaper morgendagen, tiden er inne for å skape din verden nå.

Jeg ønsker deg alt godt på din reise til å ta tilbake drømmene dine.

May 

Bare å dele.

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test