Slik opplevde jeg et mirakel på torsdag!

Der sitter jeg. Med en pc som ikke taklet sin windows oppdatering, nok en gang. Som for andre gang krasjet regnskapet mitt. Og min kjære web-support som sitter på Averøya kommer ikke inn på fjernstyringsmuligheten. Jeg kjenner hjertet synke.

Tenk deg at din pc du kjøpte i 2015 ikke takler Windows 10 oppdateringer. Hver gang det kommer en stor oppdatering går den i kne. For å si det slik blir jeg ganske frustrert når det tekniske ikke virker, for jeg synes det er så komplisert. Og nå hadde det skjedd igjen! Er det noe som er sårbart for oss som driver et firma er når regnskapet ditt ikke stemmer, og nå skjedde det igjen. Slik som i fjor og jeg måtte legge inn bilag for et halvt år på nytt.

Det raser gjennom hodet mitt, fikk jeg tatt backup siste gang jeg hadde registrert bilag? Usikkerheten og frustrasjonen er stor. Så her sitter jeg en torsdags kveld med  min web-support Jørgen som forsøker å få meg inn på fjernstyringsprogrammet jeg har (genialt at han kan sitte på Averøya og jeg i Oslo)! Men, ikke fullt så genialt når prøveperioden er over og det var det og vi ikke kommer inn.

Vi hadde klart å "lirke" oss inn en tidligere gang i høst, men nå virket det helt låst. Jeg kjenner hvordan håpløsheten siger inn over meg, og er på randen av desperasjon til å få koblet opp pc'n på fjernstyringen.

Så hører jeg meg selv si:

Kjære Gud, Universet, nå må du hjelpe meg. Jeg trenger så sårt å få ordne opp i dette.

Noen få sekunder etterpå skjer noe som får meg og Jørgen til å bli helt stumme:

Plutselig begynner det å skje masse på skjermen, og vips er vi over på fjernstyring. Uten at noen av oss hadde vært borte i tastaturene våre. Vi hadde ikke lagt inn passord og brukernavn engang!

Jørgen utbryter: Dette er det snåleste jeg har sett, hva skjedde?

Og jeg sitter og ramser ut av meg, tusen takk Gud, Universet, tusen takk!

Er det ikke fantastisk? Jørgen fikk ordnet opp for meg, jeg fikk orden på regnskapet og la meg ganske så lykkelig og takknemlig.

Undre skjer! heart
Fantastisk ikke sant?

Bare del om du vil, May.

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test