Regresjonsterapi, Hvorfor har jeg dette tungsinnet?

Sms fra klienten etter timen lød: Da jeg dro fra kontoret ditt i dag gikk jeg innom alternativbutikken. Der trakk jeg ett (og bare ett) kort fra en stokk. Dette er hva det stod: "Fortiden er forbi, fordi jeg har valgt å sette den fri.....!" Er ikke Universet fantastisk?

 

Når jeg fikk denne meldingen smilte jeg fra øre til øre!
Tidligere i uken hadde jeg en kvinne som ønsket å få mer innsikt i hvorfor hun kunne kjenne på et veldig tungsinn i dette livet. Hun hadde hatt et liv hvor hun hadde mistet veldig mange mennesker rundt seg. Det var som om det var dødsfall rundt henne hvert andre år, og dette preget henne selvfølgelig sterkt. I tillegg hadde hun psoriasis artritt som var veldig vond. Det henger ofte sammen med "innestengte" følelser.

Etter kartleggingen jeg alltid gjør i begynnelsen av hver time var vi klare til å se om noe kunne komme opp hos henne. Vi kom inn i to liv:

Vi kom rett til et liv hvor hun var en gammel kone i Italia, veldig fattig, dårlige tenner, men smilet satt løst hos henne allikevel. Hun livnærte seg ved å selge grønnsaker og urter hun dyrket hjemme. Hun tok seg også av mange barn som fikk mat og hvile hos henne. Noe skjedde for da vi gikk videre i livet kom det noen soldater hjem til henne og hun fikk vite at hun var anklaget som heks. Hun syntes dette var helt forferdelig for hun hadde bare hjulpet mennesker. Det var nesten ikke en rettsak engang, og hun ble ledet på bålet ledsaget av en jublende folkemasse. Der endte hun sine dager, med en dyp følelse av at dette var utrolig urettferdig. Når jeg ba henne gå tilbake til minner tidligere i det livet kom vi rett inn i et annet liv.

Plutselig befant vi oss i mer moderne tid. Hun vokste opp som ung pike i et vakkert hjem, mye penger, men fullstendig blottet for varme og følelser fra foreldrene. Det var stort sett tjenestefolket som var hennes nærmeste. Hun følte at det livet var så forferdelig trist så hun valgte å ende sitt eget liv på sitt vakre rom når hun var i slutten av tenårene.

Ganske leie opplevelser ikke sant? Og med tanke på at hun hadde sine opplevelser fra dette livet var tiden nå inne for å endre og nøytralisere litt i cellehukommelsen.

For å endre avtrykket fra da hun valgte å avslutte livet sitt ba jeg henne om å skape et helt anderledes parallelt liv for den unge kvinnen. Du og du for denne unge kvinnen fikk nå! Hun elsket å danse, hadde vakre klær og smykker. Nøt Martini i store mengder på spennende nattklubber. Nå var det en helt annen energi kan vi si! Hun levde sterkt og heftig og døde også ung, men denne gangen var det helt greit. For hun hadde levd livet til fulle kan vi si.

Så var tiden kommet til denne snille gamle damen som hadde endt livet sitt så brutalt. Og med en følelse av å være uskyldig dømt i tillegg.

Etter at hun hadde forlatt det fysiske livet tok jeg henne med til et meget spesielt sted i Sjeleverden hvor hun kunne få møte igjen disse menneskene som hadde dømt henne. Og som hadde vært til stede og jublet. Nå syntes hun bare synd på dem, og de var veldig lei seg for hva de hadde vært med på. Her fikk hun sagt det hun ønsket å si, at hun tilgav dem. Da var det som om energien hos de som var tilstede endret seg, alle ble litt "lettere".

Siden hun hadde blitt så skadet i det livet tok jeg henne også med til et vakkert healingkammer hvor alle hennes fysiske skader kunne bli helbredet. Her fikk hun være så lenge hun ønsket, og hele henne kunne kjenne energien strømme. Under hele regresjonen hadde det vært sterke følelser tilstede med mye tårer og energi som slapp fri.

Det hadde vært en lang og intens reise når jeg til slutt ledet henne tilbake til her og nå. De fleste klarer ikke å snakke så mye etterpå, så jeg ga henne kopi av det jeg hadde notert underveis og hun forlot kontoret.

Det er ikke alltid jeg vet noe hva klienten opplever i livet sitt etter en time, men min glede var stor når meldingen hennes tikket inn på telefonen min noen timer etterpå:

Tusen takk for en fantastisk regresjon. Da jeg dro fra kontoret ditt i dag gikk jeg innom alternativbutikken. Der trakk jeg ett (og bare ett kort) fra en stokk. Dette er hva det stod: "Fortiden er forbi. Fordi jeg har valgt å sette den fri." Er ikke Universet fantastisk?

Jeg sier det samme selv, og kanskje du også.

Er ikke dette Universet fantastisk?

Bare del om du vil.

May heart

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test