Jeg fikk sove i natt!!!

Det tikket inn en melding hos meg: "Hei, jeg må bare fortelle deg det! Jeg sov i natt og ikke nok med det.. la meg igjen etter at jeg hadde fått alle avsted.. og sovnet igjen! Og sov til kl 1330....for meg er det himmelrike.. tusen takk for all hjelp du gir."

Siden i sommer har en flott ung kvinne går hos meg i hypnoterapi. Vi kan si at livet har slengt henne litt rundt de siste årene. År som har vært preget av å ta for mye ansvar. Stille opp for mye på jobb. En mann som ble kronisk syk. Til slutt en arbeidskonflikt som nesten satte henne ut av spill.

Her var det mye å balansere og få i vater, vi kan si det slik at det nesten var "livreddende" arbeid som krevdes først. I mange år nå har hun aldri sovet gjennom en hel natt og vi vet alle hvor utmattende det er med for lite søvn. Etter noen måneders arbeid var hun kommet mye mer i balanse og på det siste besøket sier hun:

"Du aner ikke hvor mye jeg lengter etter å få sove gjennom en hel natt".

Vel, la oss se om vi kan gjøre noe med det sier jeg, vitende at jeg kunne forsøke å gjøre noe med det via hypnoterapien. Jeg brukte en annen vri på en tekst jeg har og inviterte hennes underbevisste sinn til vite at det nå var klar for å kunne sove trygt og godt gjennom en natt.

Jeg hadde et lite håp om at hun kunne få sove litt bedre, men jeg må si jeg jublet av glede da meldingen hennes tikket inn dagen etter. Jeg vet det er ganske mange som lider av søvnløshet, så kanskje jeg skal lage en gratis lydfil om dette på nettsiden min. Kanskje det kunne være noe for deg også?

Jeg ønsker deg en fin dag videre!

heart May

Bare å dele.

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test