Barnehagegutten som husket sitt tidligere liv

"Mamma, når jeg var død og lå i den boksen og ventet på noen som skulle velge meg... Da kom du, og du ville bare ha meg, så da la jeg meg inni magen din." Moren ser storøyd på sin nesten 5 år gamle gutt mens han forteller dette.

Guttens mor tok kontakt med meg for hun hadde hatt en spesiell opplevelse med den lille gutten sin. Moren er veldig åpen for at vi har levd tidligere liv, men mannen hennes er ikke helt der. Derfor trengte hun å dele dette med noen. Denne lille gutten har også en bror i nålivet sitt.

Hun syntes det det var så store, flotte ord og tanker fra en liten gutt. For noen dager siden hadde en ansatt i barnehagen kommet bort til henne og spurt om de hadde bodd i et bestemt hus på et sted de hadde kjørt forbi, noe de ikke hadde gjort. Barnehagen hadde vært på busstur forbi det stedet og da hadde den lille gutten levende fortalt:

Der har jeg bodd med mamma, pappa, mormor og morfar... Men ikke broren, for han fantes ikke. Han kunne fortelle hvor rommet var, hvor han lekte. De som jobbet i barnhagen hadde faktisk trodd han. 

Bestefaren til gutten syntes dette var så fascinerende så han hadde spurt om de skulle ta en kjøretur til dette huset og se om gutten kunne fortelle noe mer. Moren lurte på hva jeg tenkte om det eller om det ble å legge et press på gutten. Mine tanker er at de kan gjerne gjøre det. Legge alt helt åpent og se om han forteller noe mer. Det ser ut til at når de har hatt minner og fortalt om dem kan disse spontant blir borte igjen, hvis noe mer kommer opp vil det bare skje helt naturlig.

På toppen av det hele fikk jeg en e-post i dag fra en annen mamma som skrev at hennes lille gutt hadde begynt å fortelle om sitt tidligere liv. Med spørsmål, hva gjør jeg nå?

Ganske fascinerende ikke sant? Jeg tror at det viktigste er å ta barna på alvor, la dem fortelle uten å hysje dem ned eller si at dette er bare fantasier. Det ser ut for meg at disse minnene er sterkest frem til ca 6 års alder, og så begynner de å svinne hen.

Ta gjerne kontakt med meg om du skulle ha opplevd noe lignende med dine barn!

Ønsker deg en nydelig dag.
heartVarm hilsen fra May

Del gjerne om du vil.

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test