Frykt og kjærlighet, hvordan fungerer de sammen?

Vi mennesker er noen rare vesener. Vi har så mange drømmer og håp, vi vil så mye. Det vi drømmer mest om er gjerne det som skremmer oss mest. Det blir som å kjøre en bil med benet på gassen og bremsen samtidig.

Der sitter vi da. Et produkt av vår barndom, våre omgivelser. Vi har for lenge siden glemt å se gjennom kjærlighetens øyne, for det lærte vi jo fort at det passet seg ikke. Du måtte jo for all del ikke skinne for mye, det kunne bli alt for mye å håndtere for omgivelsene dine. Så du lærte deg å se med mistro på den sanne kjærligheten som du var født inn med. Du lærte deg å se gjennom fryktens øyne. Det ble sannsynligvis et godt innprogrammert spor.

Og her sitter du. Og lurer på hvorfor ting er så vanskelig. Vanskelig å gjøre det du brenner for. Vanskelig å starte opp og realisere dine drømmer. Du har kanskje startet opp, men der klappet du helt sammen igjen. Nok en gang. Ikke noe rart i for det er gjerne fryktens grep som setter sitt stramme grep om deg. 

Du har glemt en viktig ting:

Frykt og kjærlighet kan ALDRI eksistere samtidig.

Dette er en bevisstgjøring du sakte og sikkert kan tilegne deg. Ved å bli oppmerksom på tankevirksomheten din. Hvilke øyne ser du gjennom? Ser du en kjærlighetsfull verden eller fryktens verden? Vi blir det vi tenker sies det, og det er en sannhet. For tanker har vibrasjon, og denne vibrasjonen forlater aldri sin kilde. Du har alle muligheter til å skifte dette synet, men det er du som må gjøre jobben. Ingen andre kan gjøre det for deg, det er opp til deg. 

Er du lei av å kjøre din bil med gassen og bremsen inne samtidig? Finn noen som kan "jobbe" sammen med deg, da kan du forhåpentligvis raskere oppleve mirakler i ditt liv også. Jeg opplever disse miraklene ofte med mennesker som krysser min vei hos meg. Tro meg, alt er mulig! Om du er klar og vil. Valget er ditt. 

Ønsker deg en nydelig dag.

heart May

Bare del om du vil.

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test