Fanget av Egoet?

Har du kjent på Egoets innsmigrende stemme som ber deg å gjøre noe?  Du kjenner, tjaaa, men gir etter? Og når du så gjør som det ber om og alt blir feil, da sitter Egoet på skulderen din og roper inn i hodet ditt: Hvordan går det an å være så dum?

Og du sitter der som et stort spørsmål, for du har jo handlet slik som Egoet ditt ønsket? Vet du hva, samme hva vi gjør er det aldri bra nok for Egoet. Det ønsker bare å kontrollere oss ut fra fryktens ståsted. Egoet er totalt overbevist om at vi er fullstendig adskilt fra hverandre. Vi må passe på det vi har, ellers kan andre komme og ta ting fra oss.

Er det noe som skaper uro hos Egoet er det når vi er på vei til et fredfullt sted i vårt indre. Når vi begynner å se med milde øyne på andre og andres handlingsmønster. Når vi er snille mot oss selv.  Da kommer Egoet i full fart for å skape strid og uro, for det er livredd for å miste makten sin hos oss. Vi har et faktisk valg, å begynne å bli mer oppmerksom på Egoets forførende stemme. Vi må være oppmerksomme på at det vi slipper inn i vårt sinn blir virkelighet for oss. Hvis vi forhøyer Egoets sannhet til det eneste sanne er vi i skikkelig trøbbel. For vi har en annen liten stemme inne i oss. Sjelens sanne stemme som er direkte koblet opp mot den universelle kjærligheten. Denne blir ofte totalt overdøvet av Egoet hvis vi ikke blir oppmerksomme på spillet i vårt indre.

Fred og harmoni er Egoets største fiende.

Er det mennesker rundt deg som provoserer og trigger deg? Egoet er da raskt på banen for å påpeke alle feil i vedkommende, men det som skjer er at når du belyser dette setter du også spotlighten på de samme feltene hos deg selv. Det er kun en projeksjon på felter i deg selv. Felter som vi standhaftig forsøker å holde skjult for oss selv og andre. 

Hva kan vi gjøre? Begynn å legge merke til det indre spillet. Bli samtidig mer oppmerksom på den stille stemmen som kommer fra din sjel, ditt hjerte. Den som bare vet at vi alle henger sammen. Vi har faktisk aldri vært adskilt fra hverandre. Det er den løgnen som Egoet frenetisk forsøker å holde oss fanget i. Den som bare vet, at der inne hos et hvert levende individ, finnes det et lite indre lys. 

Når vi begynner å se lyset i andre er det som om bildet skifter. Når vi ser gjennom "andre" øyne er det som om verden forandrer seg.

Egoet forsøker gjerne å holde oss i fryktens klør over det som skjedde i går, eller hva som kan skje i morgen. Tiden er faktisk en stor illusjon, det eneste øyeblikket som gjelder er . Det er i nå-øyeblikket som skaper morgendagen. Det er i nå-øyeblikket Egoet må vike hvis vi ser andres indre lys, vårt indre lys. Det er i det øyeblikket sjelens stemme viser den universelle sanne stemme. 

Lytt til de to forskjellige stemmene inne i deg, la den stille kjærlighetsfulle stemmen få mer plass i Egoets buldrende tilstedeværelse.

Da kan mirakler skje i ditt liv!

Se det indre lyset i deg selv og andre, da er du fri. heart

May

Bare del om du vil.

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test