Gutten som trodde han var ansvarlig for sin søsters død

De er ved en klippe, noe skjer og hans søster sklir utenfor. Gutten klarer ikke å holde henne igjen, hun faller rett ned i vannet og drukner. Den eneste tanken han har i hodet, "Det er min skyld!"

Kvinnen i stolen foran meg sitter nesten og vrir seg. Hun jobber selv med mennesker og er veldig dyktig i sitt arbeid, men det er noe som holder henne tilbake. Hun kan kjenne på en stor frykt for å vise seg som den sanne henne. Hun forteller om en barndom med traumer og hemmeligheter i familien. En familie som alle unntatt henne valgte den dysfunksjonelle veien med hat og bitterhet, hun valgte en annen vei. Å forsøke å forstå og videre å helbrede sine sår.

Så her sitter sitter vi og hun ønsker å forske litt i tidligere liv for å se om vi kan få løst opp noe der. Det viste seg til å bli en veldig forløsende time, bli med!

Når vi kommer inn i regresjonen møter vi en mann, kledd i kjortel med hette. I hånden holder han en stokk og det regner. Noe skjer der fremme, han kan se et stort bål og han kan fornemme lyder og at noen danser rundt bålet. Mannen kjenner at det kommer en usigelig tristhet over ham, er det noe som blir ofret? Han velger å bevege seg vekk derfra, han går tilbake til brorskapet sitt.

I neste sekvens befinner han seg i en kirke. Det som skjer er at han som er munk får en velsignelse. Inne i seg kjenner han følelsen av at det er han ikke fortjent til.

De skulle bare visst! Jeg er helt uverdig til dette, jeg bærer på et stort mørke.

Han velger allikevel å ta i mot velsignelsen samtidig med at han kjenner på den sterke følelsen av å være uverdig til dette.

Jeg ber klienten min om å gå til det neste viktige som skjer, og plutselig er vi i barndommen til munken. Han bor på en gård, og han og hans søster er ute ved en klippe og leker. Plutselig skjer det fatale. Søsteren hans sklir ved klippen og han forsøker å holde henne igjen, men klarer det ikke. Han ser henne forsvinne utfor og rett ned i vannet nedenfor. Der drukner hun. Han er helt lammet og det eneste han klarer å tenke på er hvordan han kunne ha reddet henne.

Dette øyeblikket skapte en total ensomhetsfølelse i ham, samtidig som han var redd for å fortelle om hva som hadde skjedd. Det eneste som går rundt i hodet hans var:

Jeg skulle ha passet på henne! Jeg skulle ha greid det.

I det øyeblikket skifter noe inne i ham. Det skifter fra lyst til mørkt. Han kjenner hvor redd han er for å gå hjem. Det han vet venter seg hjemme er en streng bondekone, som har lett for å slå. Han gjør et valg, han begynner sin lange vandring. Vekk fra bondegården. I sitt indre er han helt overbevist om at han har drept sin søster som han elsket over alt på jorden.

Her i regresjonen er det så traumatisk for klienten min at jeg ber "han" om å gå til det stedet i sjeleverden hvor hans søster er. Det ble et magisk møte med søsteren:

Hun er der med de samme flettene, hun kommer løpende mot meg. Jeg står der stiv som en stokk. Kroppen min er helt kald, jeg er ikke verdig å være der i dette lyset.

Han var så fastfrosset så jeg spør den lille jenta hva hun kan gjøre for han. Hun går og gir han en klem, holder rundt han. Hun vil at han skal tine. Til å hjelpe henne kaller jeg inn Lysvesener. Da faller han sammen på bakken og slipper alle spenninger i seg. Han bøyer seg for lyset og ligger med bøyd hode. Det er spesielt en han kaller for Lysets Mester som kommer mot ham. Han kjenner at han trenger litt avstand til Lysvesene for dette er veldig sterkt for ham.

Samtidig kjenner gutten på en frykt for straff fra foreldrene deres. Jeg inviterer inn hans mor og far i trygge rammer slik at de kan få kommunisert sammen. Det viser seg at moren er forskrekket over hvordan hun var som mor, og faren er full av skyldfølelse og ber gutten om å tilgi dem at de var slik.

Lysvesenet som gutten kaller Lysets Mester er mild i ansiktet ved siden av ham. Gutten reiser seg opp, holder sin søster i høyre hånd.

Hun er ikke sint på meg, det er det viktigste! Jeg kjenner hjerteenergien mellom oss to. De andre lysvesene er der. Jeg er opptatt av at lyset er på jorden. Lysets Mester står og nikker.

Det neste som skjer er at vi er tilbake i kirken hvor han skal få velsignelsen. Nå er alt anderledes. Han kjenner hvordan han fyller seg selv opp når han får velsignelsen. Han kjenner at han er et menneske som er lysere og er verdig denne velsignelsen. Ydmyk og verdig. Samtidig kjenner han energien av sin søster som hopper og vinker rundt han, kirken er vakker og sakral musikk toner ut. Han kan kjenne lysbåndet mellom hennes og sitt hjerte.

Etterpå går han ut av kirken, har et sterkt behov for å være i naturen. Kunne kjenne på gleden i seg.

Etter alt det vi hadde opplevd i regresjonen ber jeg klienten min om å reise inn i sitt nåværende liv med den innsikt hun har fått til seg. Vi kommer rett til en opplevelser med en søster og vi får gjort enormt mye arbeid med forløsning med familiemedlemmer i dette livet også. Takket være sine opplevelser under regresjonen kan hun nå sette seg og sin søster fri fra gamle mønstre som har gjentatt seg. De er frie og verdige begge to.

Jeg kan trygt si at dette var en magisk time å få være del av. Klienten var hos meg på nytt i dag og ønsket å gjøre en ny reise. Som hun sa da hun bestilte time nummer to: "Dette var så forløsende, så jeg ønsker å se om jeg kan få løst opp i mer". Hun fortalte videre at energimessig følte hun seg helt anderledes.

Og timen i dag?

Den ble også magisk, og jeg fikk lov til å dele dette med deg heart

May

Bare del om du vil.

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test