Legger du merke til synkroniteten?

Der var jeg i Arendal på dagskurs nylig. Gikk ved havnen og tenkte "jeg skulle hatt tid til å truffet en deltaker til Assisi-turen min når jeg er her". Plutselig hører jeg: "May Irene Wikeby!" Den som ropte? Damen jeg gikk og tenkte på!

Snakk om synkronitet. Jeg hadde vridd hodet mitt frem og tilbake på hvordan jeg skulle tidsmessig få smettet inn et lite kaffemøte med to flotte damer fra Arendal som skal være med meg til høstens tur til Assisi i Italia. Plutselig hører jeg en stemme i byens sus, "May Irene Wikeby!"

Der satt hun, en av damene jeg gjerne skulle truffet. Er det ikke fantastisk hvordan synkroniteten arbeider? Det ble tid til klem og en liten prat før jeg gikk videre med de jeg var sammen med.

De små synkronitetens mirakler fortsatte dagen etter da jeg kjørte hjem til Oslo. Vel hjemme lå det en video og ventet på meg i postkassen som handlet om pilgrimsturen til Santiago de Compostela. Jeg hadde blitt advart om at denne utgaven muligens ikke kunne avspilles på europeisk DVD-spiller, men jeg tok sjansen og bestilte den. Inn i spilleren med den og litt slukøret fant jeg ut at nei, denne hadde ikke lyst til å bli avspilt på min maskin. Det var filmen "The Way" som jeg hadde sett tidligere, og gledet meg til å se igjen.

Vel, da får jeg finne noe hyggelig på YouTube tenkte jeg, og koblet meg opp på den via tv'n min. Jeg kunne nesten ikke tro det, men det første valget som kom opp som forslag til meg var hele filmen "The Way" heart

Er det ikke vidunderlig hvordan synkroniteten hjelper oss i hverdagen?

Ha en nydelig dag med masse synkronitet på din vei!

May

Del gjerne smiley

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test