"Du må danse og leke mer" sa det Indre Barnet

Kvinnen som satt foran meg hadde blitt mobbet på skolen. Hadde hatt gamle foreldre og søsken som var mye eldre. Følte med hele seg at hun måtte gjøre "vellykkede ting" for å få anerkjennelse. Hun hadde mistet sitt indre barn. Vi dro for å finne tilbake til henne igjen!

Dette var en ganske klassisk historie. En oppvekst hvor kvinnen hos meg ble det veltilpassede barnet. Jeg har fått lov til å dele litt av vår reise sammen.

Hun kom til meg for ett år siden. Utvendig en sterk, robust kvinne, men inne i henne i fullstendig forvirring om hva og hvem hun var. Alle som forventet ting av henne. Mobbet på skolen. Få venner. Arbeidssted som dro veksler på hennes dårlige evner til å si nei. Resultatet var at hun ble fullstendig utslitt. En mann som hadde vært alvorlig syk, en gammel mor som bodde langt utenfor Oslo og hadde behov for hjelp. Og her satt kvinnen og visste hverken inn eller ut.

Du skulle ikke være hjernekirurg for å forstå at her måtte vi trå litt varsomt så jeg brukte en del timer på å styrke det indre selvet som var nesten fullstendig fraværende. Langsomt, langsomt nærmet vi oss det punktet hvor jeg kunne bevege meg dypere ned i det underbevisste sinnet.

"Hvordan tror du det var å være den lille deg" spurte jeg i en time. Der fikk jeg klart  svar fra klienten min: "Hun hadde trengt å være mere sosialisert som barn. Vært mer sammen med andre barn".

Nå var tiden inne. Hvordan ville det være om vi dro på tur for å møte denne lille jenta, slik at jeg kan se om det er noe jeg kan gjøre for henne spør jeg. Joda, klienten min er helt klar for det.

Dermed tok jeg henne med på en forløsende reise med den første kontakten med sitt lille indre barn. Når vi kom til det stedet hvor vi oppnådde kontakt med den lille jenta ba jeg klienten min beskrive møtet:

Hun ser på meg, ei lita jente med lyst hår. Kjole på seg, flette i håret. Hun ser småskeptisk på meg.

Hva er det hun trenger mest av alt nå spør jeg.

Hun trenger noen å holde rundt seg.

Gjør så det om hun synes det er greit sier jeg.

Voksen går til henne, smiler til henne. Strekker ut armene og holder om henne. Det strømmer en varm følelse gjennom kroppen. Hun er roligere.

Her fikk vi mulighet til en kommunikasjon mellom den voksne og den lille jenta. Hvordan den lille hadde følt et voldsomt ansvar hjemme. Hvor redd hun hadde vært for å gjøre noe feil som barn. At det ikke hadde vært lett å vise følelser og gråte når hun var lei seg. Det hadde ikke vært lett å være henne når hun var 5-6 år.

Hvis du og jeg kunne gi henne en gave, hva kunne hun ønske seg spør jeg.

Hun skal få et trehus! Med noen andre snille barn, de kan også bygge en borg. De har det morsomt, leker forskjellige leker, danser, kler seg ut. De leker sjørøvere. Morsomt, hun kan bare leke!

Nå var tiden kommet for å integrere den lille sammen med den voksne. Hvis den lille jenta her hadde lyst til det, kunne hun få bo hos deg voksen, spør jeg. Ja selvfølgelig svarer voksen. Så spør henne sier jeg, og joda, den lille jenta ville gjerne få bo hos voksen i hjertet hennes. Dette ble et følelsesladet øyeblikk med vakre tårer da den lille henne flyttet inn i hjertet. Her kunne hun være trygg.

Klienten min sier: "Hun kan få være et barn her!" I det samme øyeblikket legger hun merke til en rød farge/energi som strømmer sterkt gjennom henne.

"Vi blir sterkere, vi skal gjøre magiske reiser i fremtiden!

Når hun var hos meg på besøket etter denne timen spurte jeg hvordan det stod til: "Jo, vi har danset mye sammen!" svarte hun.

Fantastisk sier jeg, vår reise sammen fortsetter. Etter denne timen kom det frem mange andre ting som den voksne henne hadde fullstendig glemt. Vi skal nok gjøre flere slike reiser fremover sa hun. Kanskje kan jeg få dele mer deg etter hvert! heart

May

Bare del om du vil.

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test