Hvorfor føler jeg meg uvelkommen? Fra Regresjonsterapiens verden

"Du var et uhell du" fikk min klient høre av sin mor. "Du skulle aldri vært født"...... Min klient, en flott voksen kvinne så på meg med store brune øyne som sakte fyltes med tårer. Disse ordene ble sagt til henne da hun var liten, og gjort at hun følte seg uvelkommen inn i verden. Og dette satt så dypt så hun lurte på om hun kunne ha opplevde dette i tidligere liv også. La oss se sa jeg!

Vi snakket litt nærmere og det viste seg at hun vek unna for å gå inn i kjærligheten. For hun var så sikker på at hun var uønsket, uelskbar. Tidligere forhold hadde bare bekreftet dette, og hennes siste kjæreste hadde bare plutselig gått ut av forholdet.

Ofte er det slik at vi drar med oss gamle mønstre og følelser fra tidligere liv inn i det nåværende. Som veldig mange var også hun litt redd for at ikke noen minner skulle komme opp når vi skulle inn i regresjonsterapiens verden. Bare slapp av sier jeg, så ser vi hva som kommer!


Vi kom først inn i en opplevelse hvor hun var en gutt som satt på en gammeldags benk på et stort brolagt torg. Han hadde en følelse av at han lette etter noen, men kunne ikke finne dem. Oppløst av sorg og frykt satt han der og gråt. Jeg ledet videre til neste viktige opplevelse og da befant  vi oss et et vakkert hvitt lys, han var bare flytende energi. Hmmm tenkte jeg, her har det skjedd noe. Så jeg ba det underbevisste sinnet oss om å lede oss tilbake til første opplevelse han kunne huske fra det livet.

Vi kom inn i et liv hvor han nå var en liten gutt i et stort flott hus. Den lille gutten hadde på seg pene blå bukser og gullbrodert skjorte. Han satt på gulvet og lekte med en annen liten pike. Det var glede og latter. Jeg ledet han videre til neste opplevelse og da fant han seg bare igjen flytende i et vakkert hvitt lys. Jeg måtte manøvrere litt hit og dit før vi var på gli igjen.

Nå fant han seg løpende full av skrekk innover på en sti i en skog. Den lille gutten hørte masse mennesker som skrek og hylte bak seg.

Han visste "det er krig". Det viste seg at på hans vei hadde en gammel fattig bonde funnet ham, og han hadde fått lov til å bo hos bonden og hans familie. Når jeg varsomt ledet videre kom vi tilbake til den scenen hvor han satt fortvilet og gråtende på dette torvet. Og der var det stopp for videre info.

Jeg spør klienten min:"Hvis du hadde hatt en slik liten gutt i livet ditt, ville han ha vært verdt å elske?" 

"Selvfølgelig"  svarer hun. "Hva om du og jeg kan gi han en gave nå" spør jeg. "Gå inn til ham og spør om vi kan få lov til å hjelpe han. Om vi kan få lov til å lede han dit hvor alle mennesker som var glade i han i det livet venter på han"

Det fikk vi full aksept for og vi ledet den lille gutten inn i sjeleverden hvor han ble møtt av mennesker som hadde ventet på han. Det var kjærlighet som strømmet mot ham og en enorm lykke hos alle sammen. Denne lille gutten som hadde følt seg så alene. Ingen som brydde seg om han etter at han hadde kommet vekk fra bonden. Her fikk han oppleve en kjærlighet og anerkjennelse han ikke hadde kjent på lang tid.

Samtidig med at dette skjer i klientens indre utbryter hun: "Det strømmer farger mot meg!" 

"Så fint" sier jeg og holder energien ved siden av.

Like etter utbryter hun nok en gang:" Det er som om det strømmer sterkstrøm gjennom kroppen min!"

Vi kan si det var sterk healing som var i gang i klientens kropp samtidig med dette møtet som den lille gutten hadde med sine i sjeleverden. Ganske mirakuløst å få lov til å overvære.

Etter hvert så ble sterkstrømmen svakere og klienten min var klar til å komme tilbake. Etter at jeg hadde ledet henne tilbake til dagsbevissthet ser hun på meg med store øyne.

"Det er som om jeg er mange kilo lettere" sier hun.

La oss se hva dette kan gjøre for deg videre svarer jeg og er veldig glad på hennes vegne. 

Ganske fint ikke sant?


Det ser ut til at når vi i Regresjonsterapi får arbeidet med gamle sår er det ikke bare oss selv som "repareres", men også våre forfedre. Det begynner å komme litt mer informasjon om dette nå, at når vi gir slipp på gamle mønstre og sår helbredes også slektsledd bakover. Som har båret og overført disse mønstrene fra slektsledd til slektsledd. Det betyr også at fremtidige slekter vil slippe å få overført dette til seg.

Det betyr at denne klientens datter vil kunne oppleve å få det lettere hos seg når hennes mor har gjort denne "jobben".

Ganske fascinerende ikke sant?

Bare del denne historien videre om du ønsker det!

May ❤️

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test