Kall meg gjerne naiv!

Jeg tror på det gode i mennesket .
Vi mennesker har alle våre forskjellige sider.
De som vi ønsker at de andre utenfor skal se.
Og de indre vi skjuler så godt vi kan.

De mørke skyggesider som ligger godt gjemt i irrganger i vårt indre. Som blir trigget når noe "skjer" oss. Som gjør at vi sier og gjør ting vi aldri hadde fått oss til å gjøre om vi hadde fått tenkt oss litt om. Det handler om å bli bevisst de tingene som gjør at du trigges. At du sletter "venner" i raseri på Facebook. At du sender den sms'en du angrer på etterpå. De bitre ordene som faller i kampens hete.


Problemet er at selv om du gjør disse negative handlingene og du tror du har satt deg "fri" så henger det ved deg som et usynlig felt. Det er som om du føler du har slettet Word-dokumentet. Du har til og med slettet mappen det lå i. Men, igjen et problem. En som er litt smartere på IT enn deg kan finne det igjen langt nede på harddisken. Akkurat slik som det ligger godt forankret nede i ditt ubevisste sinn. Nissen er med på lasset videre for å si det sånn.

Du har mulighet til å sette deg fri fra alt dette. Smerten som ligger lagret i ditt ubevisste sinn. Du kan velge å se på det som skjer gjennom kjærlighetens øyne, ikke sinnet, naget, bitterheten. Du kan faktisk velge å forsøke å se Sjelen til den som trigger deg. En hver situasjon kan være en unik mulighet til vekst i ditt indre. Du skal tillate deg å være såret, sint, men ikke BLI i den energien. Gi slipp, igjen, forsøk å se Sjelene deres i det som skjer.


Er alt fastlåst, si til Universet:

"Jeg er sint/lei meg/såret, men jeg er villig til ikke å være det. Kjære Universet, hjelp meg til å se denne situasjonen annerledes. Takk."

Da kan mirakler komme til deg. De trenger ikke å stange mot et felt av bitterhet og nag. Men strømme rett inn i din kjerne med all kjærlighet. Du settes fri.

Jeg velger å se Sjelen til hvert enkelt menneske som gjør meg noe som trigger mine ting. Du er også fri til å gjøre det ❤️

Varm hilsen fra May

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test