May gjør det hun egentlig ikke tør.............

Hvordan er det med deg?
Kaster du deg spenstig ut i alle utfordringer? Eller er du som meg?
Skal fortelle deg en hemmelighet.... Jeg er en skikkelig pyse!!!

Der hvor andre kaster seg ned for fjellsiden, tar jeg den absolutt tryggeste veien (om noen i det hele tatt får meg opp da.....) Men på grunn av dette så har jeg jammen meg blitt utfordret mange ganger, og jeg lærer mer og mer å våge meg ut i det "skumle". Pent dyttet av snille mennesker rundt meg......

Del gjerne hva du har gjort av skumle ting (og overlevd....) i kommentarfeltet under bloggen, så kan vi ha det moro sammen :-)

Tenkte jeg skulle dele litt med deg om de "skumleste" høydepunktene jeg kan huske nå. Som noen av dere vet jobbet jeg tidligere i Nordea, og en dag ble jeg og noen andre invitert til å besøke Ross Rigg som lå jekket opp ved Stavanger.

Hadde vel en formening om at det var en slags heis der.....

Snakk om å være naiv da!

Neida, vi måtte klatre opp noen spinkle, jeg skriver spinkle trapper oppover på utsiden av riggbena. Det var stas for meg med høydeskrekk..... Husker jeg pep litt halvveis opp, så sier guiden vår: "Er ikke noe problem skjønner du, for disse trappene er nye. De gamle blåste av i fjor"!

Du verden for en trøst å få der, men jeg kom meg opp og ned (om en smule skjelven) og etter det var det plutselig ikke så farlig å gå opp en stige!

Se bildet, skjønner du???

Oljerigg

Så begynte jeg å reise på mine turer til Egypt, og der skulle det jo ris på kamel må du vite! Jeg holdt stand lenge, men så ble nysgjerrigheten for sterk og jeg slang meg med på en tur.

Har du ridd på kamel? Vi kan snakke litt av en tur bare når kamelen reiser seg, da er det bare å holde seg fast for alle krefter.

May paa Kamel

Det utrolige resultatet etter denne kamelturen var at jeg syntes det var kjempegøy å gynge avgårde på dette digre droget av et dyr.

Så da jeg kom hjem til Norge bestemte jeg meg for å lære å ri. Folk trodde jo det hadde tørna for meg, men jeg klarte å finne en rideskole som kunne forbarme seg over slike (kremt) modne damer som meg!

Hest og rytter

Og der ble jeg i et helt år og det var utrolig morsomt helt til en 16. mai hvor hesten fant ut at den skulle til venstre og jeg gikk som en kule fremover! Men jeg kom meg opp igjen om en noe mørbanket og det var en smule ubehagelig å sitte de neste dagene :-) Kom til det at det kanskje var en litt for stor risikosport for meg som selvstendig næringsdrivende. Men du verden så herlig det året og hestene var!

Men så var det disse gruppene mine da, som vært bidige år maste om at jeg skulle bli med dem opp i luftballong. Jeg protesterte iherdig hver eneste gang, og dro frem min historie med strabasiøs klatring opp en oljerigg. Funket hver gang helt til i fjor høst, da bestemte jeg meg for at NÅ var tiden der.

Og de lovte å ta godt vare på meg, Mona er med meg på bildet under og det var en fantastisk tur!

MEN, det skal sies at jeg syntes det var skikkelig koselig å komme ned på bakken igjen også da......

Mona og May i ballong

Er det ikke herlig med venner som vennlig dytter deg inn i ting?

Og gleden av å ha turt etterpå!

Men det desidert skumleste jeg har gjort i hele mitt liv var å være med i Studio Fem, med tema regresjonsterapi. Da trodde jeg at jeg skulle dø da.....

Og i tillegg var min heltinne Margit Sandemo gjest der sammen med meg, bare det gjorde meg helt nummen og starstruck :-)

Der satt jeg "gammel heks" og all cellehukommelse pep av skrekk over hva jeg gjorde. Den husket sannsynligvis alle ganger jeg for å si det mildt, ganske ublidt hadde måttet forlate livet på grunn av "yrket" mitt.......

Ser på bildet at jeg ser ganske "normal" ut, men hele seansen var en litt ut av kroppen opplevelse. I tillegg hadde jeg en masse nydelige mennesker som jobbet med meg slik at jeg ikke skulle svime av :-)

Tusen takk til dere altså!!!

Studio Fem Gruppebilde

Ja, da er det bare å sitte her da. Og lure på hva det neste "skumle" jeg skal inn i.

Men, nå har jeg lært at jeg overlever det meste!

Og en annen ting, just do it!

Klem May.

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test