"Å… bære seg selv"

Hva er å bære seg selv?
Hvordan gjør man det?
Hvordan er din hverdag, er du avhengig av at andre bærer deg, eller har du kommet dit at den eneste som kan bære deg i sannhet er deg selv?

For en tid tilbake hadde jeg en veldig fascinerende time med en av klientene mine.

Problematikken er velkjent for mange av oss, når vi blir opprørte over andres adferd mot oss blir vi ofte sinte, fortvilte, lei oss. Listen her kan være uendelig lang.

Men det som mange ikke tenker over, hvem er det som er på banen når disse følelsene raser rundt i kropp og sinn?

Joda, det er i hvertfall ikke den velreflekterte voksne, men derimot et indre barn som bærer på små og store sår.

Og vi er skrudd sammen slik, at når vi får (for andre), velmenende kommentarer fra våre omgivelser så skyter våre gamle sår og minner opp fra det underbevisste sinnet.

Og det skjer med rakettfart!

Blue virvel 800

Og slik var det for klienten min også, hun hadde vært sammen med sin far som hadde kommet med noen kommentarer til henne om at "det ikke var rart i at hun ikke hadde så god kondis i og med at hun var litt rund over baken". Nå skal det også sies at hun i den siste tiden har hatt en hyggelig omgang med sin far da han også hadde jobbet med seg selv.

Men nå, som en rakett velvet det opp alle andre ganger han hadde kritisert henne som liten og ungdom. Hun ble jo helt matt over det som skjedde, for hun hadde også jobbet mye med dette og tankens kraft.

Men det bryr det sårede barnet seg ikke det døyt om, det bare reagerer med sinne, sorg og frustrasjon hvis det ikke føler at det blir elsket akkurat slik det er.

Så jeg spurte henne om jeg kunne få lov til å hjelpe den lille jenta som var i fullt opprør inne i hennes underbevisste sinn.

Og ja, vi dro på reise dit!

Det ble helt magisk, vi dro i en selvhypnotisk tilstand tilbake til hun var et lite spedbarn. Og hun fikk anledning via meg til å formidle følelser og ord til det emosjonelt underernærte spedbarnet.

Endelig fikk dette lille nydelige spedbarnet anerkjennelse og aksept for at hun var helt nydelig akkurat slik hun var, med bollekinn og det hele!

Baby med to tenner 800

For meg som sitter "utenfor" gjør dette at man blir ganske ydmyk når anerkjennelsen blir akseptert hos den lille babyen. At hun er perfekt akkurat slik hun er og en forløsning kan skje.

Etterpå ser klienten på meg med store øyne og sier:
"For noen dager siden sa en venninne av meg at den eneste som kan bære meg selv, er kun meg selv" "Og jeg hadde ikke den minste anelse eller forståelse av hva hun sa".

Så kommer det ut av klienten min:
"Nå skjønner jeg hva hun mente! Det er kun JEG som kan bære meg selv! Ikke min familie, kjæreste eller venner".

Og hun strålte som en sol!

Er det ikke fantastisk?

Hva med deg, er tiden inne til at du skal bære deg selv også?

Ønsker deg en nydelig dag, ta gjerne kontakt med meg eller andre om tiden for deg er der nå til å begynne å bære deg selv.

May

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test