Terapeut for kropp, sjel og hjerte

Blogginnlegg

Om May

Livet blir mange ganger til noe helt annet enn hva du trodde og forventet. For min del startet helt nye retninger midtveis i livet, og da jeg var i slutten av 30-årene forsto jeg at jeg måtte begynne å se på livet mitt med nye øyne.  

Starten

I hele mitt tidligere yrkesaktive liv jobbet jeg i bank som rådgiver, jeg elsket kontakten med menneskene og nå forstår jeg hvorfor mine kundemøter alltid tok så lang tid! Vi ble ofte sittende og snakke om livet, og det ble mange gode samtaler om alt annet enn penger……..

I 2001 fikk jeg anledning til å ta meg fri fra jobben i noen måneder, jeg dro alene til Italia og brukte tiden til å ta en opprydningsjobb i mitt indre. Det var for meg som for mange andre, selv om vi har korte arbeidsdager føltes det som om tiden ikke strakk til for å lytte til mitt indre.

Jeg ble i 2002 anbefalt Silva Ultramind-metoden, her lærte jeg sunne, positive måter å bli bedre kjent med meg selv på.

Disse opplevelsene og erfaringene jeg nå satt med viste meg med klarhet at jeg måtte gjøre et valg i livet. Det var et skummelt valg for en venstre hjernehalvdel-bruker, men noe udefinerbart skjøv meg fremover. Jeg visste i mitt indre at jeg måtte forlate min ”trygge” tilværelse.

31. juli 2003, jeg husker det som i går. Da gikk jeg ut av Nordeas banklokaler i Oslo sentrum, fullastet med avskjedsgaver og blomster. Etter 27 år i samme bank. Og jeg hadde ikke den minste anelse om hvor veien skulle gå videre, og mange mennesker rundt meg trodde det hadde rablet for meg. Men det eneste jeg visste var at jeg måtte følge den indre stemmen som var der.

Overraskelsene skulle vise seg å stå i kø for meg.

Når jeg våget å lukke en dør, viste det seg at dørene stod i kø for å åpne seg videre for meg.

The Reconnection og Eric Pearl

"Tilfeldighetene” jobbet videre på min side. Det neste var at boken The Reconnection av Eric Pearl ble anbefalt, det var som om jeg kunne gjenkjenne mye av det han skrev, og det ble "aktivert" noe hos meg. Høsten 2003 fikk jeg være med på hans første kurs i Oslo om Reconnective Healing. Til stor undring viste det seg at mine healing-egenskaper bare kom opp til overflaten.

I løpet av denne høsten begynte jeg å jobbe som healer med Reconnective Healing. Universet bare ledet meg videre i dette arbeidet, og jeg var så privilegert at de neste årene fikk jeg anledning til å bli en av Eric Pearl’s mentorer og hjelpelærere i Europa. Det innebar at jeg reiste rundt i Europa med Reconnection-teamet for å lære bort denne healing formen.

I løpet av 2006 ble det klart for meg at jeg var i videre utvikling i Healing arbeidet, og at jeg måtte ut og stå på egne ben og i egen kraft. Jeg hadde forstått at det ville komme endring til meg når tiden var inne, og der var jeg sensommeren 2006.  Jeg måtte gjøre et valg personlig for meg selv, for hvilken vei jeg tok videre og jeg gikk ut av Trade Market The Reconnection.

Hypnoterapi og Regresjonsterapi

Parallelt i det omveltende året 2006, utdannet jeg meg i Hypnoterapi, hvor man kan jobbe spisset mot det ubevisste sinnet, hvor alle såkalte sannheter vi har samlet gjennom livet er lagret. Mange av disse ”sannhetene” er tillærte sannheter som man kan endre gjennom Selvhypnose. Dette var så interessant så jeg lærte mer fordypning i Hypnoterapi hos Cal Banyan i USA, og jeg tok i tillegg en Alkymistisk hypnoterapiutdannelse i Norge for å kunne omfavne et enda større arbeidsfelt.

Høsten 2006 begynte jeg på 1-årig utdannelse i Regresjonsterapi hos Andy Tomlinson. Jeg hadde sett hva vi kunne gjøre med opplevelser man hadde hatt i nåværende liv, og mange ganger kan man finne en rød tråd tilbake i tidligere liv på ”uforståelige” fornemmelser og følelser man har i dette livet. Her kan mange magiske forløsninger skje.

I regresjonsarbeidet ser jeg ofte at våre tidligere liv i aller høyeste grad kan være med og påvirke oss i dette livet. Det er en glede å få lov til å være en del av menneskers indre og ytre utvikling. Det samme i hypnoterapiarbeidet, her kan jeg få lov til å være til hjelp med at gamle traumer og vonde følelser / minner fra nåværende liv kan gi slipp.

Jeg jobber i Oslo, mitt spesialområde er personlig vekst og utvikling av et trygt selvverd for deg som er hos meg. Jeg jobber mye med indre sår og traumer som hindrer deg i å kunne ”være” den du egentlig er født til å være. God nok akkurat slik du er.

Det er viktig for meg at jeg sammen med deg finner den beste arbeidsmåten som løfter deg frem i ditt fulle potensial, og i full trygghet. Jeg kan ikke gå veien for deg, men gå et stykke sammen med deg. Til du er trygg til å gå veien videre selv.

Hvem jeg passer for:

  • Du som ønsker å finne tilbake deg selv
  • Finne tilbake til den egentlige deg, din sjels stemme og indre lys
  • Du som opplever at du har sår i ditt indre som lager problemer i livet ditt i dag
  • Du som er villig til å «gjøre jobben» sammen med meg

Skulle du ønske å komme til meg vil jeg gjøre alt jeg kan for å være til hjelp for deg. Mitt håp er at du skal kunne finne din indre trygghet og ledestjerne hos deg selv. Kunne kjenne at du har en trygg og stabil indre kjerne som bare er der, samme hva som skjer.

Du skal vite en ting:
Du er så mye mer enn du tror du er!

Media

I løpet av disse årene har jeg vært veldig heldig og privilegert. Jeg har vært med i flere artikler som har omhandlet flere av behandlingsformene jeg jobber med.

Jeg fikk være med på tv-programmet ”Studio Fem – På den andre siden” via TVNorge/FEM i 2009, temaet var Regresjonsterapi. En fantastisk opplevelse, du kan se video her på nettsiden min.

Videre i 2011 ble jeg av NRK P3 invitert til å være med i en dokumentarserie ”La Linnèa leve” hvor episoden skulle handle om healing.

I august 2013 var jeg med i en privat produksjon som omhandler reinkarnasjon, dette var også en utrolig spennende reise.

Og hvem vet hvor veien fører meg videre?

Jeg gleder meg til fortsettelsen!

 

 

Min bakgrunn

2023: Kurset "The Wisdom of Trauma" med Gabor Maté

2020: Forfatter av boken "Fra Høye Hæler til Pilegrimsferd"

2015-19: Fast egen spalte i Magasinet Harmoni

2015: Past Life Regression Therapy Workshop, v/ Brian L. Weiss

2013-15: Reporter i nettradioen Radio Free Your Mind

2011: Somatic Healing, The Alchemy Institute of Hypnosis v/ David Quigley

2011: Godkjent Integrert Hypnoterapeut v/ Pernille Ianev

2010: Kurs i Sjokk og Traumer, Institut for Integrert Hypnoterapi v/ Pernille Ianev

2009: Grunnkurs i Integrert Hypnoterapi v/ Pernille Ianev

2006-07: 1-årig utdannelse i Regresjonsterapi hos Andy Tomlinson, The Past Life Regression Academy

2007: 5-Path, Five-Phase Abreactive Therapeutic Hypnosis, v/ Calvin D. Banyan

2006: utdannet Hypnoterapeut, The Robert Shields College

2006: videre arbeid med universets frekvenser, Guidet Healing og Oppjustering

2006: registrert healer i Det Norske Healerforbundet

2004-06: hjelpelærer på kurs med Eric Pearl i Europa og Skandinavia

2005: godkjent Reconnective Healing Practitioner Level 4 og Practitioner Mentor i Norge

2003-04: godkjent utøver i Reconnective Healing og Personal Reconnection

2002: Silva Ultramind-metoden v/ Deborah Borgen