Velkommen til ekstra oppsatt tur til fantastiske Luxor i Egypt og de vakre Templene der 1 - 8 November 2019!


Jeg har fått mulighet til å invitere deg til en ekstra oppsatt tur med magiske opplevelser i Luxor og alt du kan oppleve der. Jeg har hatt mange grupper med meg dit tidligere og den siste var nå i mars 2019. Jeg er henrykt over denne muligheten til å ta med deg i en liten gruppe til dette fantastiske stedet.
 

Vi skal som tidligere bo på hotellet El Phardous Home som drives av Inger Jøndal og Mohamed el Tayeb. Han blir også vår engelsk talende guide under hele uken og han er full av kunnskap om den gamle faraotiden. Hotellet er lite og veldig sjarmerende, har en vidunderlig takterrasse hvor du kan se både Nilen og mot Kongenes Dal. Tenk deg å sitte på den takterrassen på kvelden, hvor du hører minaretenes bønnerop blandet med eslers prat fra området. Og du sitter rett under en ubeskrivelig stjernehimmel, ja det må simpelthen oppleves.

Det er mange opplevelser som venter oss, det kan jeg love. Vi har et fullspekket program, men du skal få tid til å hvile deg og reflektere over dine opplevelser. Mange har tidligere fortalt meg at de har opplevd å få høynet sine egne energier etter våre besøk på de forskjellige stedene. Kanskje har du hatt tidligere liv i det gamle Egypt på faraoenes tid? Jeg kommer til å holde morgenmeditasjoner for deg som ønsker å være med på det, vi kommer også til å ha Fellesregresjoner. Kanskje gamle minner kommer opp til overflaten hos deg? Kanskje har du gitt deg gamle forpliktende Sjelsløfter under livenes gang? De skal vi også kunne se om vi kan få balansert for deg under uken. Som du forstår, dette blir en innholdsrik uke både med kultur og opplevelser for kropp, sjel og hjerte!

Program:

Turen er fra fredag 1. November til fredag 8. November 2019. Vi flyr med Apollo til Hurghada og transfer videre med buss til Luxor, bare turen over fjellene og ørkenen er fantastisk i seg selv. Vi vil ankomme hotellet sent på kvelden og da venter et lite varmt måltid på oss.

Stedene vi skal besøke:

Luxor Tempel

På kvelden tar vi ferja sammen med lokalbefolkningen over Nilen hvor vi stiger i land rett ved siden av Luxor Tempel som venter på oss med sin fantastiske belysning. Det er som om du flyttes noen årtusener bakover når du går gjennom obeliskporten og inn i dette templet. I dette templet sies det at det er krystaller som kan aktivere energier hos deg som igjen øker dine frekvenser. En vandring her blant vakker belysning vil garantert berøre deg mens Mohamed forteller om Luxor tempels historie.

Vi starter ved inngangen og beveger oss mot det innerste rommet hvor bare Faraoene og Yppersteprestene hadde tilgang. Nå kan du gå på deres grunn og fotspor. Du vil også få litt tid for deg selv her slik at du kan gå tilbake til områder som berører hjertet ditt. Etter dette vandrer vi videre til en gullsmedbutikk hvor du kan ha muligheten til å få laget din egen Kartusj, et smykke med ditt eget navn skrevet i hieroglyfer. Når vi avslutter besøket der drar vi tilbake over Nilen til hotellet hvor takterrassen venter på oss og inntrykk kan synke inn i deg.

 

 

Hatshepsuts Tempel

Dette er templet til den kvinnelige faraoen Hathsepsut som regjerte Egypt i 19 år. Under denne tiden var det fred i landet og her finner du en sterk kvinneenergi. Jeg glemmer aldri en deltaker i en tidligere gruppe som kom løpende mot meg helt heseblesende. Hun hadde blitt trukket til et spesielt sted ved templet og der hadde hun en indre opplevelse og aktivering av sine energier hun aldri hadde kjent maken til. Vi kan nok trygt si at energien til Hatshepsut lever i beste velgående og hva er vel bedre nå som vi har gått inn i den feminine tidsalder.

Dette templet er bygget i en helt annen stil enn du ser ellers i Luxor, det er bygget i terrassestil og er lett og feminint. Selv i dag regnes det for å være blant det ypperste av verdens byggekunst. Det var hennes nære fortrolige arkitekt Senmut som bygget dette til henne, det spekuleres i om de i hemmelighet var et hemmelig par. Kanskje kan du fornemme kjærlighetsenergien som han la i byggingen av templet. Etter dette besøket kjører vi innom et alabast verksted hvor du kan kjøpe vakkert håndverk med deg hjem.

 

 

Kongenes Dal

Nå skal vi bare på en liten kjøretur for vi bor ved foten av fjellet som omslutter Kongenes Dal hvor alle de store faraoene ligger begravet. Vi skal besøke tre graver som alle er fantastiske, disse ligger ned i tuneller i fjellet. Du blir litt ydmyk når du går inn i gangene til det siste hvilestedet til den enkelte faraos gravsted. Det er lett inngang til alle og de er godt opplyst så du kan se de fortsatt godt bevarte veggmaleriene. Noen ganger har vi et gravsted helt for oss selv og du vil oppleve en stillhet inne i fjellet du aldri har kjent på før, meget spesielt.

Du kan også besøke den unge faraoen Tut-Ankh-Amons gravsted, han ligger fortsatt der nå inne i en glassmonter. Til dette kjøper du billett selv på stedet. Etter dette kjører vi på hjemveien til et papyrus verksted hvor du kan se hvordan de lager ekte papyrus. Her vil du også ha mulighet til å kjøpe ekte papyrusbilder, jeg har flere som smykker mine vegger hjemme og på kontoret. Til slutt på kvelden reiser vi igjen over Nilen for å besøke basarene i Luxor by, hvem vet hva som venter deg der før vi setter nesa tilbake til hotellet.

 

 

Hathors Tempel i Dendara på Fridagen

Dette templet besøker vi på den ene fridagen vår, og det er et tempel jeg på det varmeste anbefaler deg å være med til. Prisen for denne utflukten vil være Egyptiske Pund 300,- (ca Kr 150,-) Det ligger en times kjøring nord for Luxor og templet ligger på en liten slette og er ganske intakt selv etter 5.000 år. Hathor er gudinnen for dans, musikk, kjærlighet og glede. Templet har to etasjer og mange rom, deriblant en krypt vi kan gå ned i og der finner vi mange spennende veggutskjæringer. Det er mye disse bildene kan fortelle oss selv i dag.

Oppe i andre etasje finner du en kopi av den egyptiske zodiacen som viser stjernetegnene. Originalen befinner seg i dag på Louvre i Paris. Nå har det vært en restaurering hvor de har klart å fjerne gammelt sot og skitt på de store kolonnene og de står frem i fargefull prakt. Jeg var så heldig å se disse på den siste turen min. Rett utenfor templet finner du rester etter et sanatorium hvor du fortsatt kan se rester etter healingrommene. Er du et omsorgsmenneske i dette livet? Da har du kanskje jobber som healer og prestinne på dette stedet. Kanskje kan noe informasjon om dette komme til deg i en meditasjon eller fellesregresjoner vi skal ha under uken?

 

 

Andre ting å gjøre på fridagen:

 

Du har kanskje drømt om å stige opp i en luftballong? Det vil du kunne ha mulighet til å gjøre selv om du blir med til Hathors Tempel da dette skjer ved soloppgang. Jeg har gjort det en gang og det er et stort og magisk syn å se solen stige opp over horisonten bak Luxor by og de andre luftballongene duver rundt deg. Eller har du drømt om å ri på en kamel? Det kan du også gjøre på din fridag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Karnak Tempel

Dette er vel et av de mest majestetiske templer som finnes og det er verdens største utendørs tempel. Der finner du enorm rekke med 134 søyler med mange utskjæringer og symboler. Alle faraoene bygget og utvidet dette templet for at de skulle bli husket av ettertiden. Du kan nesten ikke forstå hvordan det er mulig å bygge slike ting for så mange tusen år siden og dette stedet har også sin spesielle energi. Dette stedet oppleves for meg mer maskulint igjen, og du kan også oppleve noen stunder her som berører deg dypt. Har du kanskje gjennom noen liv der gitt deg noen Sjelsløfter? Da er det mulig for deg å gi slipp på disse i det mest hellige rommet i templet. Alt er mulig har jeg lært meg. Du skal også få god tid til å utforske og besøke steder du blir trukket til her. Jeg gleder meg til å vandre sammen med deg her også.

Hva skjer i ditt indre nå etter at du har lest om alle praktfulle steder vi skal besøke? I tillegg vil jeg holde morgenmeditasjoner for deg som ønsker det på takterrassen før frokost, det er alle dager unntatt på fridagen. Ellers vil jeg lede deg inn i meditasjoner samt fellesregresjoner. Og ikke minst vil jeg under uken rette oppmerksomheten mot Sjelsløfter du kan ha gitt deg i tidligere liv og som ikke gavner deg lenger. Kanskje er tiden inne for å gi slipp på noen av dem? Hvilken plass kan være bedre å gjøre dette på enn i energiene fra disse steder og templer? Jeg gleder meg til å få lov til å være med på disse reisene sammen med deg. Etter besøket i Karnak drar vi til et parfymehus hvor du kan ha mulighet til kjøpe skjønne dufter.

 

 

Båttur på Nilen

Den siste dagen gjør vi litt myk og etter en god dag med indre reiser på hotellet går ferden ned til Nilen hvor en båt venter på oss. Den vil langsomt lede oss duvende nedover vannet mens vi ser den vakre solen langsomt senke seg ned over Kongenes Dal og blir borte over horisonten.

Den myke egyptiske kvelden legger seg over oss og vi returnerer til hotellet og avslutter denne fantastiske uken oppe på takterrassen før vi går til sengs med mange inntrykk i vårt indre før vi neste morgen gry tidlig returnerer til Norge.

 

 

 

 

 

 

Om hotellet El Phardeous Home

 

Dette er et utrolig sjarmerende hotell som blir drevet av Inger Jøndal og egyptiske Mohamed el Tayeb som også er vår guide under hele turen, han guider på engelsk. Hotellet ligger på vestbredden av Luxor og har 11 dobbeltrom med balkong.

Her finner du også den herlige takterrassen med utsikt mot toppen av Kongenes Dal og Nilen på den andre siden. Hotellet har en vakker have hvor du også finner et lite meditasjonshus «Domen» som du kan besøke når du ønsker det. Denne haven er rett og slett en liten oase i seg selv.

 

 

 

 

 

 

Tid og sted

Fra fredag 1. November til fredag 8. November 2019, vi flyr med Apollo fra Oslo til Hurghada og så transfer med buss til Luxor. Tilbake til flyplassen i Hurghada er også med buss tidlig på morgenen. 
Jeg har fått plass til 9 personer på flyet.

Kursleder og reisefølge

May Irene Wikeby, jeg jobber til daglig med egen terapipraksis i Oslo. Her jobber jeg mye med Hypnoterapi, Regresjonsterapi og Healing. Samt at jeg elsker å lage årlige gruppeturer som kan være til glede for fler enn meg. Du kan lese mer om meg på min nettside Innsikten.no.

Inkludert i prisen:

 • Fly t/r Oslo/Hurghada
 • Visum til Egypt
 • Bagasje
 • Transfer t/r Hurghada/Luxor
 • Hotell, enkeltrom
 • 3 måltider pr. dag
 • Alle inngangsbilletter til templer og Kongenes Dal
 • Taxi/ferger til disse
 • Privat guide
 • Kurs NOK 3.000.- med May Irene Wikeby.

 

Pris Hotell

Kr 10.250,- for hotell i enkeltrom.
Det inkluderer full pensjon, frokost, lunsj og middag (eks drikke), alle utflukter med engelsktalende guide, inngangsbilletter til templer og graver i Kongenes Dal, transport samt kr 3.000,- i kursavgift til meg. Flybillett kommer i tillegg.

Fly med Apollo

Vi reiser med Apollo fra Oslo, Gardermoen til Hurghada, Egypt 1.11 kl. 08.00. Ankomst Hurghada kl. 14.30.
Hjemreise fra Hurghada, Egypt til Oslo, Gardermoen 8.11 kl. 15.30. Ankomst Oslo, Gardermoen kl. 20.40.
Transfer i maxitaxi t/r Hurghada/Luxor.
Flybilletten mottas ca. 2-3 uker før avreise. Det er ikke mat om bord t/r i flyet. Om du vil bestille mat om bord ringer du Apollo tlf. 21 01 75 41. Oppgi ditt bookingnr som står øverst i høyre hjørne på din flybillett, eller ta med egen mat.

Pris for fly kr 6.307,-

Inkludert i flyprisen:

 • Fly t/r Oslo/Hurghada
 • Visum til Egypt
 • Bagasje

Bindende påmelding, Total pris: Kr 16.557,- (i enkeltrom)
Depositum NOK 3.500.- som betales innen 8.7.19
Restbeløp NOK 13.057,- som betales innen 15.8.19

 

Ikke inkludert i prisen

Alle aktiviteter på fridagen samt besøk til Hathors Tempel i Dendara, egyptiske pund 300,- ca kr 150,- er på egen regning. Vann, te og kaffe på hotellet betales for ved avreise. Du får mye for pengene i Egypt om dagen for de har halvert sin valuta mot norske kroner. Den enkelte deltaker må ha egen reiseforsikring.

Påmelding

Ta kontakt med May Irene Wikeby på e-post: info@innsikten.no og tlf 920 30 578
eller
Inger Jøndal på e-post: inger@terapiiegypt.com

Har du noen spørsmål? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg!

Velkommen til Luxor, templene og meg.
May

 

Tilbakemeldinger fra deltakere i Mars 2019

"Det sies at man trenger ikke å reise jorden rundt for å finne indre fred, men noen steder kan forløse, gjøre opp for tidligere ting og heale deg i energien sterkere enn andre steder.
På tur i Egypt kan du fint være trygg hele turen med fast sjafør, egen guide som ordner alt og trygg mat på et lite hotell drevet av en skikkelig god og ordentlig familie. De  historiske stedene er enorme, og er til å ta og føle på-virkelig! Luftballongtur og båttur på Nilen er magisk!
May er fabelaktig på tur,stålkontroll og fokusert samt evnen til å slappe av og kose seg med gruppen sin. Tilbyr mye informasjon, meditasjon og regresjon på turen. Hun er tilgjengelig, energisk og har noen ess i ermene hele tiden.

Advarsel; Menneskene og stedene gjør deg ydmyk, og du kan bli fort hekta og reise tilbake igjen. DET skal ihvertfall jeg". 
Gine Hansen

"Det å være med May til Egypt må oppleves, da det ikke kan beskrives med ord.
Hele oppholdet i Luxor og hotell New Paradice er rett og slett magisk.Opplevelser fra templer og graver samt May sin unike måte å ta oss tilbake til tidligere liv er helt spesielt. Ikke nøl med å melde deg på neste tur, du kommer ikke til å angre".

Hilsen Marit

Takk for en fantastisk tur til Egypt.   

Fra første dag var det som å komme hjem når vi gikk inn gjennom porten til hotellet. Hagen var rett og slett en oase, og med et vertskap som med sin vennlighet og hjertelighet fikk oss alle til  å føle oss som en stor familie. Selv om det var fine rom, ble det vanskelig å prioritere avslapping inne. Det var mer fristende å nyte freden i hagen, eller å få sitte på takterrassen og se på stjernehimmelen om kveldene. Etter å ha blitt servert 3 så gode måltider hver dag, ble det litt nedtur å komme hjem igjen.

Egypt har så utrolig mye historie. Hvert enkelt tempelbesøk og besøk i Kongenes dal ble en unik opplevelse. Vi var heldige som hadde Mohammed som vår private guide. Og med all kunnskap som du og Inger supplerte med, ble hvert eneste besøk i templene og i kongenes dal en spesiell reise flere tusen år tilbake i tid. Å få oppleve solnedgangen i båt på Nilen, var en fin avslutning på turen.

Og en spesiell takk til deg for at du skapte en så god energi i gruppen, både for den personen du er, for meditasjonene hver morgen på takterrassen, for regresjonene og for at du hjalp oss med å fjerne gamle sjelsløfter. Jeg var på forhånd spent på hvordan dette ville fungere i gruppen, men du sørget for at alle reisene ble sterke opplevelser.  

Jeg gleder meg til å være med deg på ny tur, og oppleve mer av både historien og det spirituelle. I mellomtiden skal jeg lese meg litt opp på Egypts historie.    
Klem fra Anne Grete

Kjære May! 
Mange tusen hjertelig takk for en helt fantastisk og spesiell uke i Egypt.  Det ble for en opplevelse uten side stykke, har aldri opplevd makan. Turen til Egypt, sammen med så mange flotte mennsker, har beriket livet mitt.
Du, May er en ansvarsfull,trygg og livsglad reseleder, tusen takk for at du er den du er. 
Det å bo på hotellet til Inger og Mohamed, var enestående og ha kunskapsrike Mohamed som guide er jo bare helt fantastisk. 

Randi

O'lykke for en tur! Jeg har sovet godt, spist god mat og vært omringet av fantastiske mennesker som har bidratt til
en magisk reise for sjel og sinn. Vi har besøkt vakre faraograver, templer, og basarer. Jeg har handlet og kost meg over nydelig håndarbeide av håndvevde sjal, sølvsmykker med egyptiske symboler, og mye mer. Noen har også prøvd vannpipe. 

Om morgenen har vår fantastiske May ledet oss i meditasjon. Om ettermiddagen, gjerne regresjon til tidligere liv. Vi har gjort  oppløsning av sjelsløfter som kan være til hinder for vår utvikling i dette livet. 

Det var en fridag på onsdagen, jmf. May. Men neimen om hun tok seg fri. Hun dro oss i meditasjoner. Og denne dagen var vi dessuten i vakre Denderra Tempel som også inneholdt ruiner fra et gammelt sykehus. Det var frivillig å være med, men samtlige av oss ville ikke gå glipp av denne turen. Det var sterkt å kjenne på energiene i ruinene.
På fridagen: Noen prøvde ballongtur, og hadde nydelig opplevelse av soloppgangen. 
En reise som dette gjør noe med deg. Tilbake i Norge kjenner man seg beriket av all den gode energien.
Jeg anbefaler varmt å delta i reisene som May Wikeby arrangerer. 

Hilsen Hilde Lystad

En tur til Luxor i Egypt med May kan jeg anbefale på det varmeste. Opplegget var variert og med en fin veksling mellom turer og sightseeing i spennende templer i Luxor og omegn og samlinger med gruppa, på hotellet - meditasjoner, regresjons- og guidede reiser og inspirasjonssamlinger.Nydelige måltider på hotellet med variert og god mat. Hyggelig betjening.

Inger og Mohamed bidro med unik kunnskap om stedene vi besøkte og fortalte den spennende historien bak templene og severdighetene. Besøkene hos gullsmed, papyrusverksted og -utsalg var også interessant, samt utsalg av oljer og parfymer og alabastarbeider m.m.

Det ble til sammen en mangfoldig uke med en flott flokk mennesker som ble til nye venner og bekjentskaper.

En tur spekket med opplevelser, som kan anbefales til alle som ønsker påfyll av noe som er helt spesielt og annerledes!!

Gro

 

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Nyhetsbrev

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test