Velkommen til ny tur til fantastiske Luxor i Egypt og de vakre Templene der 9 – 16 Mars 2019

Endelig har tiden kommet for at jeg kan invitere deg til magiske opplevelser i Luxor og alt du kan oppleve der. Jeg har hatt mange grupper dit tidligere, den siste i 2012 og er så glad for at alt nå er klart for ny tur.

Vi skal som tidligere bo på hotellet El Phardous Home som drives av Inger Jøndal og Mohamed el Tayeb. Han blir også vår engelsk talende guide under hele uken og han er full av kunnskap om den gamle faraotiden. Hotellet er lite og veldig sjarmerende, har en vidunderlig takterrasse hvor du kan se både Nilen og mot Kongenes Dal. Tenk deg å sitte på den takterrassen på kvelden, hvor du hører minaretenes bønnerop blandet med eslers prat fra området. Og du sitter rett under en ubeskrivelig stjernehimmel, ja det må simpelthen oppleves.

Det er mange opplevelser som venter oss, det kan jeg love. Vi har et fullspekket program, men du skal få tid til å hvile deg og reflektere over dine opplevelser. Mange har tidligere fortalt meg at de har opplevd å få høynet sine egne energier etter våre besøk på de forskjellige stedene. Kanskje har du hatt tidligere liv i det gamle Egypt på faraoenes tid? Jeg kommer til å holde morgenmeditasjoner for deg som ønsker å være med på det, vi kommer også til å ha Fellesregresjoner. Kanskje gamle minner kommer opp til overflaten hos deg? Kanskje har du gitt deg gamle forpliktende Sjelsløfter under livenes gang? De skal vi også kunne se om vi kan få balansert for deg under uken. Som du forstår, dette blir en innholdsrik uke både med kultur og opplevelser for kropp, sjel og hjerte!

Program:

Turen er fra lørdag 9. Mars til lørdag 16. Mars 2019. På denne turen bestiller du fly selv, jeg gir deg opplysninger om mine flytider jeg har bestilt videre ned i informasjonen. Vi ankommer Luxor ganske sent på kvelden og da blir vi hentet på flyplassen for å få et lite måltid før vi går til sengs.

Stedene vi skal besøke:

Luxor Tempel

På kvelden tar vi ferja sammen med lokalbefolkningen over Nilen hvor vi stiger i land rett ved siden av Luxor Tempel som venter på oss med sin fantastiske belysning. Det er som om du flyttes noen årtusener bakover når du går gjennom obeliskporten og inn i dette templet. I dette templet sies det at det er krystaller som kan aktivere energier hos deg som igjen øker dine frekvenser. En vandring her blant vakker belysning vil garantert berøre deg mens Mohamed forteller om Luxor tempels historie.

Vi starter ved inngangen og beveger oss mot det innerste rommet hvor bare Faraoene og Yppersteprestene hadde tilgang. Nå kan du gå på deres grunn og fotspor. Du vil også få litt tid for deg selv her slik at du kan gå tilbake til områder som berører hjertet ditt. Etter dette vandrer vi videre til en gullsmedbutikk hvor du kan ha muligheten til å få laget din egen Kartusj, et smykke med ditt eget navn skrevet i hieroglyfer. Når vi avslutter besøket der drar vi tilbake over Nilen til hotellet hvor takterrassen venter på oss og inntrykk kan synke inn i deg.

 

 

Hatshepsuts Tempel

Dette er templet til den kvinnelige faraoen Hathsepsut som regjerte Egypt i 19 år. Under denne tiden var det fred i landet og her finner du en sterk kvinneenergi. Jeg glemmer aldri en deltaker i en tidligere gruppe som kom løpende mot meg helt heseblesende. Hun hadde blitt trukket til et spesielt sted ved templet og der hadde hun en indre opplevelse og aktivering av sine energier hun aldri hadde kjent maken til. Vi kan nok trygt si at energien til Hatshepsut lever i beste velgående og hva er vel bedre nå som vi har gått inn i den feminine tidsalder.

Dette templet er bygget i en helt annen stil enn du ser ellers i Luxor, det er bygget i terrassestil og er lett og feminint. Selv i dag regnes det for å være blant det ypperste av verdens byggekunst. Det var hennes nære fortrolige arkitekt Senmut som bygget dette til henne, det spekuleres i om de i hemmelighet var et hemmelig par. Kanskje kan du fornemme kjærlighetsenergien som han la i byggingen av templet. Etter dette besøket kjører vi innom et alabast verksted hvor du kan kjøpe vakkert håndverk med deg hjem.

 

 

Kongenes Dal

Nå skal vi bare på en liten kjøretur for vi bor ved foten av fjellet som omslutter Kongenes Dal hvor alle de store faraoene ligger begravet. Vi skal besøke tre graver som alle er fantastiske, disse ligger ned i tuneller i fjellet. Du blir litt ydmyk når du går inn i gangene til det siste hvilestedet til den enkelte faraos gravsted. Det er lett inngang til alle og de er godt opplyst så du kan se de fortsatt godt bevarte veggmaleriene. Noen ganger har vi et gravsted helt for oss selv og du vil oppleve en stillhet inne i fjellet du aldri har kjent på før, meget spesielt.

Du kan også besøke den unge faraoen Tut-Ankh-Amons gravsted, han ligger fortsatt der nå inne i en glassmonter. Til dette kjøper du billett selv på stedet. Etter dette kjører vi på hjemveien til et papyrus verksted hvor du kan se hvordan de lager ekte papyrus. Her vil du også ha mulighet til å kjøpe ekte papyrusbilder, jeg har flere som smykker mine vegger hjemme og på kontoret. Til slutt på kvelden reiser vi igjen over Nilen for å besøke basarene i Luxor by, hvem vet hva som venter deg der før vi setter nesa tilbake til hotellet.

 

 

Hathors Tempel i Dendara på Fridagen

Dette templet besøker vi på den ene fridagen vår, og det er et tempel jeg på det varmeste anbefaler deg å være med til. Prisen for denne utflukten vil være Egyptiske Pund 300,- (ca Kr 150,-) Det ligger en times kjøring nord for Luxor og templet ligger på en liten slette og er ganske intakt selv etter 5.000 år. Hathor er gudinnen for dans, musikk, kjærlighet og glede. Templet har to etasjer og mange rom, deriblant en krypt vi kan gå ned i og der finner vi mange spennende veggutskjæringer. Det er mye disse bildene kan fortelle oss selv i dag.

Oppe i andre etasje finner du en kopi av den egyptiske zodiacen som viser stjernetegnene. Originalen befinner seg i dag på Louvre i Paris. Nå har det vært en restaurering hvor de har klart å fjerne gammelt sot og skitt på de store kolonnene og de står frem i fargefull prakt. Jeg var så heldig å se disse på den siste turen min. Rett utenfor templet finner du rester etter et sanatorium hvor du fortsatt kan se rester etter healingrommene. Er du et omsorgsmenneske i dette livet? Da har du kanskje jobber som healer og prestinne på dette stedet. Kanskje kan noe informasjon om dette komme til deg i en meditasjon eller fellesregresjoner vi skal ha under uken?

 

 

Andre ting å gjøre på fridagen:

Du har kanskje drømt om å stige opp i en luftballong? Det vil du kunne ha mulighet til å gjøre selv om du blir med til Hathors Tempel da dette skjer ved soloppgang. Jeg har gjort det en gang og det er et stort og magisk syn å se solen stige opp over horisonten bak Luxor by og de andre luftballongene duver rundt deg. Eller har du drømt om å ri på en kamel? Det kan du også gjøre på din fridag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Karnak Tempel

Dette er vel et av de mest majestetiske templer som finnes og det er verdens største utendørs tempel. Der finner du enorm rekke med 134 søyler med mange utskjæringer og symboler. Alle faraoene bygget og utvidet dette templet for at de skulle bli husket av ettertiden. Du kan nesten ikke forstå hvordan det er mulig å bygge slike ting for så mange tusen år siden og dette stedet har også sin spesielle energi. Dette stedet oppleves for meg mer maskulint igjen, og du kan også oppleve noen stunder her som berører deg dypt. Har du kanskje gjennom noen liv der gitt deg noen Sjelsløfter? Da er det mulig for deg å gi slipp på disse i det mest hellige rommet i templet. Alt er mulig har jeg lært meg. Du skal også få god tid til å utforske og besøke steder du blir trukket til her. Jeg gleder meg til å vandre sammen med deg her også.

Hva skjer i ditt indre nå etter at du har lest om alle praktfulle steder vi skal besøke? I tillegg vil jeg holde morgenmeditasjoner for deg som ønsker det på takterrassen før frokost, det er alle dager unntatt på fridagen. Ellers vil jeg lede deg inn i meditasjoner samt fellesregresjoner. Og ikke minst vil jeg under uken rette oppmerksomheten mot Sjelsløfter du kan ha gitt deg i tidligere liv og som ikke gavner deg lenger. Kanskje er tiden inne for å gi slipp på noen av dem? Hvilken plass kan være bedre å gjøre dette på enn i energiene fra disse steder og templer? Jeg gleder meg til å få lov til å være med på disse reisene sammen med deg. Etter besøket i Karnak drar vi til et parfymehus hvor du kan ha mulighet til kjøpe skjønne dufter.

 

 

Båttur på Nilen

Den siste dagen gjør vi litt myk og etter en god dag med indre reiser på hotellet går ferden ned til Nilen hvor en båt venter på oss. Den vil langsomt lede oss duvende nedover vannet mens vi ser den vakre solen langsomt senke seg ned over Kongenes Dal og blir borte over horisonten. Den myke egyptiske kvelden legger seg over oss og vi returnerer til hotellet og avslutter denne fantastiske uken oppe på takterrassen før vi går til sengs med mange inntrykk i vårt indre før vi neste morgen gry tidlig returnerer til Norge.

 

 

 

 

 

 

Om hotellet El Phardeous Home

Dette er et utrolig sjarmerende hotell som blir drevet av Inger Jøndal og egyptiske Mohamed el Tayeb som også er vår guide under hele turen, han guider på engelsk. Hotellet ligger på vestbredden av Luxor og har 11 dobbeltrom med balkong. Her finner du også den herlige takterrassen med utsikt mot toppen av Kongenes Dal og Nilen på den andre siden. Hotellet har en vakker have hvor du også finner et lite meditasjonshus «Domen» som du kan besøke når du ønsker det. Denne haven er rett og slett en liten oase i seg selv.

 

 

 

 

 

 

Tid og sted

Fra lørdag 9. Mars til lørdag 16. Mars 2016, fly bestiller du selv. Jeg har bestilt følgende rute for deg som ønsker å reise sammen med meg:
Jeg har bestilt fly fra Oslo 9/3 kl 10.00 MS9495 til København, fra København kl 14.45 MS760, fra Kairo kl 22.45 MS60 (ankomst Luxor kl 23.45).

Retur: Fra Luxor 16/3 kl 05.50 MS61, Fra Kairo kl 10.00 MS 759, fra København MS9496 (ankomst Oslo 16.40).
OPPDATERT INFO OM RETUR FRA LUXOR: Flyet fra Luxor til Kairo er helt fullt på lørdag 16/3, men det er ledige plasser på søndag morgen samme tid kl 05.50. Du er hjertelig velkommen til å ha en ekstra dag/natt på hotellet til kun kr 300,- i tillegg. Det er fire andre personer som skal dra hjem med morgenflyet søndag, så du vil være i godt selskap.

 

Da jeg ikke har garanterte billetter til fast pris denne gangen anbefaler jeg at du bestiller din billett så raskt som mulig da prisene som regel stiger på rutefly etter hvor mange seter de har igjen. Du kan kanskje finne en gunstig pris på nettet og velge senere avgang fra København til Oso på hjemturen. Du må gjerne ringe til min reisebyrå kontakt i GTravel i Haugesund: Geir Olav Rød på tlf 52 70 41 00, han er klar over at flere kommer til å kontakte ham vedrørende dette, hør med ham om det blir billigere hvis du kan ta et senere fly fra København til Oslo.

Kursleder og reisefølge

May Irene Wikeby, jeg jobber til daglig med egen terapipraksis i Oslo. Her jobber jeg mye med Hypnoterapi, Regresjonsterapi og Healing. Samt at jeg elsker å lage årlige gruppeturer som kan være til glede for fler enn meg. Du kan lese mer om meg på min nettside Innsikten.no.

Pris

Kr 8.300,- (eks.fly) for hotell i delt dobbeltrom. (Ønsker du enkeltrom er det kr 950,- i tillegg som betales på stedet så langt det er mulig.) Det er med full pensjon, frokost, lunsj og middag (eks drikke), alle utflukter med engelsktalende guide, inngangsbilletter til templer og graver i Kongenes Dal, transport samt kursavgift til meg. Transfer til og fra flyplassen i Luxor er også inkludert.

Ikke inkludert i prisen

Fly du bestiller selv, se min rute ovenfor og reisebyråkontakt. Til Egypt må vi ha visum og dette kan vi få på flyplassen i Kairo. Du må da ha med deg USD 25,- i kontant for dette, eller om du ordner det på forhånd på ambassaden i Oslo. Alle aktiviteter på fridagen samt besøk til Hathors Tempel i Dendara, egyptiske pund 300,- ca kr 150,- er på egen regning. Vann, te og kaffe på hotellet betales for ved avreise. Du får mye for pengene i Egypt om dagen for de har halvert sin valuta mot norske kroner. Den enkelte deltaker må ha egen reiseforsikring.

Påmelding

Ta kontakt med May Irene Wikeby på e-post: info@innsikten.no og tlf 920 30 578
eller
Inger Jøndal på e-post: inger@terapiiegypt.com

Bindende påmelding, kr 2.000,- i depositum betales fire uker etter påmelding, restbeløp betales i slutten av januar 2019.

Har du noen spørsmål? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg!

Velkommen til Luxor, templene og meg.
May

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Nyhetsbrev

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test