test

Gratis Lydfiler

Velkommen til forskjellige lydfiler! Du er fri til å laste dem ned om du ønsker.

 

Det er veldig hyggelig å dele forskjellige lydfiler til deg. Jeg kommer til å legge inn filer etter hvert på denne siden. De er i Mp3 format som du er hjertelig velkommen til å laste ned hos deg. De forskjellige lydfilene kommer etter hverandre så bare scroll deg nedover til du finner det du ønsker!

Skulle du ha noen ønsker om andre lydfiler som kunne være til hjelp? Send meg en e-post så ser jeg hva jeg kan få gjort med det!

 

 

 

 

 

 

Meditasjon: Aksept av følelser

Aksept av følelser

En liten meditasjon som går på å akseptere følelser vi kjenner på

 

 

 

Lydfil: Styrke Selvfølelsen

Styrke Selvfølelsen

I lydfilen om selvfølelse tar jeg deg med på en reise hvor du får styrket flere fasetter i ditt indre. Jeg vil anbefale deg at du lytter til den noen ganger, slik at den får festet seg i det underbevisste sinnet på en fin måte.

 

 

 

Lydfil: Sove bedre

Sove bedre

Veldig mange har problemer med å sove. Her har jeg laget en variant hvor jeg leder deg inn i god avslapning og videre inn i søvnens rike. I denne varianten har jeg ikke med oppvåkning, du kan da lytte til den når du legger deg og du kan ha mulighet til å fortsette inn i søvnen uten at jeg teller deg tilbake. Denne anbefales også at du lytter til noen ganger.

 

 

Lydfil: Møte med Delpersonlighet

Møte med Delpersonlighet

En Delpersonlighet kom til deg aller sannsynligvis for å hjelpe deg da du var liten. Det som kanskje var perfekt for deg når du var 5 år er ikke så perfekt nå som du er voksen. En Delpersonlighet har også mange positive sider som den kan hjelpe deg med i det voksne livet. I denne reisen guider jeg deg til et møte hvor du og den Delpersonligheten du ønsker å møte kan skrive ny samarbeidsavtale, en ny stillingsinstruks!
Den vil aller sannsynligvis bli glad over å få lov til å jobbe på en måte som gavner deg mer i dag.

Musikk fra: Ambient-Mixer.com Soothing Wind Meditation Song.

 

 

Regresjoner:

Jeg har laget tre stykker slik at du kan variere, og prøve ut hvem som passer best for deg. Husk at det er alltid du som har den fulle kontrollen og det kommer sjelden opp mer minner enn det som er rett for deg. Skulle du oppleve noe som føles vanskelig kan du bare forestille deg at du oberserver eller fornemmer det på avstand. Minner kommer også til oss på forskjellige måter, noen kan se hva som skjer, men de fleste føler, kjenner eller vet hva som skjer. Skulle det ikke komme opp noe til deg, så gjør flere forsøk på de forskjellige variantene. Skulle du sovne vil du våkne av deg selv igjen!

Husk også at det er spennende å utforske liv som har vært "gode", slik kan du også på en fantastisk måte hente tilbake ressurser til deg selv i ditt nåværende liv.

Klikk bare på linkene under kommer du rett til lydfilen og mulighet for lagring.

Klassisk lang regresjonsreise med musikk

1. Klassisk lang regresjonsreise med musikk

Musikk fra: Ambient-Mixer.com Soothing Wind Meditation Song.

I den første Klassisk Lang leder jeg deg gjennom flere etapper i livet og til slutten av livet. Denne er perfekt å bruke når du har god tid, og du ønsker å utforske i dybden av et liv. Det kan også være at du besøker forskjellige liv, alt er mulig og normalt. Varighet 58 minutter.

Klassisk lang regresjonsreise

2: Klassisk lang regresjonsreise uten musikk

I den andre, Klassisk kort leder jeg deg inn i livet, så videre til ny hendelse i livet før vi går til slutten av livet. Den guidede reisen til et tidligere liv er en annen enn i Klassisk lang, for variasjonens skyld. Perfekt når du har noe mindre tid å sette av. Varighet 47 minutter

Klassisk kort regresjonsreise

3: Klassisk kort regresjonsreise uten musikk

I den tredje, Inspirert reise har jeg laget en reise etter inspirasjon fra Brian Weiss og Mira Kelley. I denne reisen leder jeg deg til inngangen til et tidligere liv og du utforsker mer på egen hånd hva som foregår uten så mye direkte guiding fra meg underveis. Varighet 35 minutter.

Inspirert regresjonsreise

4: Inspirert regresjonsreise uten musikk

Det er alltid spennende å få tilbakemeldinger, så send i såfall gjerne de til meg!

Jeg ønsker deg noen gode reiser og mange opplevelser som kan gjøre noe for deg.
Tips gjerne andre om lydfilene, det er bare hyggelig.
 

Mange hilsener fra May

 

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • Addresse:
  Unity Senter,
  Møllergata 23,
  0179 OSLO,
  Norway

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Nyhetsbrev

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min