Anita Moorjani - Foredrag fra Sedona

  Anita Moorjani lå i koma. I over fire år hadde hun kjempet mot den hissige kreftsykdommen. Til slutt klarte hun ikke mer. Hun forsto at det neste steget ville være døden, og hadde nådd det punktet da hun ønsket den velkommen. Hun ga slipp. «Jeg kjente en frihet jeg aldri tidligere hadde opplevd i mitt fysiske liv. Jeg kan bare beskrive det som en sterk gledefølelse med et sjenerøst dryss av festrus og lykke. Ute av min syke og døende kropp, befridd fra all den smerten sykdommen hadde påført meg, kjente jeg meg jublende fri.»  

Brene Brown: Kraften av sårbarhet

Brene Brown studerer de menneskelige relasjoner - både vår evne til å føle empati, tilhørighet og kjærlighet. I et gripende og morsomt innlegg ved TEDxHouston deler hun en innsikt fra sin forskning som ikke bare fikk henne til å forstå seg selv bedre, men også menneskeheten.

Evne til kjærlighet, Robert Holden intervjues av Lilou Mace

I Robert Holden's nye bok: Loveability, skriver han om det å lære å elske og å kunne bli elsket. I intervjuet snakker de om hva som kan hjelpe deg utdype din opplevelse av hva ekte kjærlighet er og inspirere deg til å lage dine relasjoner lykkeligere, snillere, morsommere, og mer kjærlig. Om sann kjærlighet som kan brukes på alle dine relasjoner, fra partneren din til dine venner og til og med deg selv!

Gutten som har levd før - Eksempel på tidligere liv

Her kan vi følge en liten gutt som husker den forrige mammaen sin. Og foreldrene tar sin lille gutt på alvor og blir med på en reise tilbake til stedet han husket fra sitt forrige liv. En rørende historie om hvilke minner vi kan ha med oss fra tidligere lvi.

Har vi levd flere liv før dette?

Se denne dokumentaren som ble sendt på NRK i 2011.

Info-video om May Irene Wikeby

Her finner du en Info-video om meg fra kontoret mitt på Unity Senter, og om hva jeg jobber med.  

Intervju med Teal Swan fra Wisdom from North, Del 1

Et fantastisk intervju med Teal Swan om Loven om Tiltrekning og hvorfor den ikke virker. Vi saboterer ofte våre egne ønsker på grunn av indre mønstre som ødelegger for oss. Hun kommer her med en fantastisk måte å jobbe med vårt "Indre Barn" slik at vi kan reagere på en mye sunnere måte.Gled deg til å se denne videoen!

Intervju med Teal Swan fra Wisdom from North, Del 2

I denne delen snakker de om mennesker i Skandinavia og deres bidrag til verden.

Jannecke Øinæs intervjuer Dr. Eben Alexander

I 2008 ble den anerkjente kirurgen syk og falt i koma. En skanning av hjernen hans viste omfattende skade og ingen regnet med at han ville overleve dette. I en uke var han kun tilstede i denne verdene i fysisk tilstand, men så skjedde miraklet. Han våknet opp av komaet og kunne fortelle at han i denne uken hadde vært et helt annet sted i tillegg til sykesengen. En fantastisk historie, og det fra en mann som tidligere ikke trodde på noen eksistens etter døden.  

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • Addresse:
  Unity Senter,
  Møllergata 23,
  0179 OSLO,
  Norway

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Nyhetsbrev

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min