EFT

Med EFT(Emotional Freedom Technique ) kan vi skape balanse i kroppens energisystem på en ny måte, og EFT kan oppleves som akupunktur for følelsene. EFT står for Emotional Freedom Technique og er basert på en ny oppdagelse, som bryter med vanlige oppfatninger innen tradisjonell psykologi. Det baserer seg på at årsaken til alle negative følelser skyldes forstyrrelser i kroppens energiflyt.

Guidet Healing

En høyt vibrerende healingform som kan balansere og løse opp problemer på fysisk, følelsesmessig og spirituelt plan.   Lave frekvenser fører til ubalanse og blokkeringer, høyere frekvenser i form av lys og informasjon fører til balanse og fri flyt. Den raskeste og høyeste frekvensen er den universelle energien som «driver» hele universet. Når denne høye energien møter de lavere frekvenser, kan den balansere og løse opp våre problemer på fysisk, følelsesmessig og spirituelt plan.

Harmonisering

Er det noen ganger hvor du føler deg sliten, og uten energi? Kan det være perioder hvor kroppen kunne trenge å lade opp batteriet som begynner å nærme seg nullpunktet? Du er egentlig ikke syk, men føler behov for noe som kan styrke deg?

Hypnoterapi

Hypnose er det samme som selvhypnose, kroppen ledes varsomt inn til en dypt avslappet tilstand, mens sinnet ditt er konsentrert og fokusert. Noen ganger kan det kjennes som om du glir inn i en dagdrømmelignende tilstand samtidig som du er oppmerksom på alt som skjer rundt deg, du hører folk som ler utenfor rommet, lyden av biler på utsiden av bygget.   Og du har kontroll, alltid kontroll, under en hypnoterapitime. Ingen kan gå mot dine etiske meninger, da vil din kontroll kjapt være på plass.  

Oppjustering

Føler du at livet står stille? Du har et enormt potensial, og en Oppjustering kan hjelpe deg med din videre utvikling

Regresjonsterapi

En reise tilbake til et tidligere liv kan gi deg en mye større forståelse for det livet du lever i dag og de valg du har gjort.

Samtaleterapi

Er tiden inne for en samtale for å kunne se ting klarere og se dine problemer i et mer befriende perspektiv?

Traume-behandling

Et traume er en hvilken som helst begivenhet, som bryter igjennom kroppens stimulansbarriere og fører til en overveldende følelse av hjelpesløshet.En opplevelse er traumatisk hvis den er plutselig, uventet, unormal. Og at den overstiger personens/barnets evne til å romme den.   Traume rammer reptilhjernen, for denne delen av hjernen handler om overlevelse.

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • Addresse:
  Unity Senter,
  Møllergata 23,
  0179 OSLO,
  Norway

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Nyhetsbrev

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min