Spesialtur!!! En reise i Prestinnenes Fotspor, Luxor - Aswan, Egypt 6 - 15 Mars 2020

OBS! På grunn av sykdom er det 1 plass ledig i delt dobbeltrom!!!
Ta kontakt med meg snarest om du ønsker den plassen.

Det er med stor glede jeg kan  ønske deg velkommen til en fantastisk tur!
Endelig er tiden inne for å gå i Prestinnenes Fotspor og befeste den nye feminine tidsalderen. Vi skal besøke alle templene i Luxor og Aswan som kan bidra med denne energien for oss. Dette er en 10-dagers tur som kan være med og endre oss både på innsiden og utsiden. Vi skal også kjøre til Aswan og ha en overnatting der og besøke Philae Templet hvor utvalgte piker begynte sin Prestinneutdannelse. Det templet kan nesten ikke beskrives, det MÅ oppleves!

Du kommer til å ta med deg opplevelser hjem for hele livet!

Det er med stor glede jeg kan invitere deg med på denne spesialturen, jeg kjørte den i 2012 og endelig NÅ har jeg mulighet til å deg deg med til alle disse magiske plassene.

Dette blir en reise i den feminine energien, noe som er helt perfekt nå som vi nettopp har gått inn i den feminine tidsalderen. På dette bildet ser du vertskapet, Inger og Mohamed og med selv ved en av de små templene ved Philae tempel. Det er en ubeskrivelig energi der og jeg er så glad for å kunne komme tilbake dit igjen.

Vi skal som alltid bo på hotellet El Phardous Home som drives av Inger Jøndal og Mohamed el Tayeb. Han blir også vår engelsk talende guide under hele uken og han er full av kunnskap om den gamle faraotiden. Hotellet er lite og veldig sjarmerende, har en vidunderlig takterrasse hvor du kan se både Nilen og mot Kongenes Dal. Tenk deg å sitte på den takterrassen på kvelden, hvor du hører minaretenes bønnerop blandet med eslers prat fra området. Og du sitter rett under en ubeskrivelig stjernehimmel, ja det må simpelthen oppleves. Vi har til og med fullmåne når vi er der nede.

Det er mange opplevelser som venter oss, det kan jeg love. Vi har et fullspekket program som også inkluderer en reise ned til Aswan med overnatting der hvor vi skal besøke Sobeks Tempel i Kom Ombo, Horus Tempel i Edfu og ikke minst Philae Tempel. Vi har også lagt inn tid for litt hvile så du kan og reflektere over dine opplevelser.

Mange har tidligere fortalt meg at de har opplevd å få høynet sine egne energier etter våre besøk på de forskjellige stedene. Kanskje har du hatt tidligere liv i det gamle Egypt på faraoenes tid? Jeg kommer til å holde morgenmeditasjoner for deg som ønsker å være med på det, vi kommer også til å ha Fellesregresjoner. Kanskje gamle minner kommer opp til overflaten hos deg? Vi kommer også til å ha andre indre reiser. Som du forstår, dette blir en innholdsrik uke både med kultur og opplevelser for kropp, sjel og hjerte!

Program:

Turen er fra fredag 6. Mars til fredag 15. Mars 2020. Alle bestiller selv egen flybillett fra Oslo til Luxor. Når vi ankommer hotellet sent på kvelden venter et lite varmt måltid på oss.

Stedene vi skal besøke:

Luxor Tempel

På kvelden tar vi båt over Nilen hvor vi stiger i land rett ved siden av Luxor Tempel som venter på oss med sin fantastiske belysning. Det er som om du flyttes noen årtusener bakover når du går gjennom obeliskporten og inn i dette templet. I dette templet sies det at det er krystaller som kan aktivere energier hos deg som igjen øker dine frekvenser. En vandring her blant vakker belysning vil garantert berøre deg mens Mohamed forteller om Luxor tempels historie. Er vi heldige har fullmånen stedet opp over templet også!

Vi starter ved inngangen og beveger oss mot det innerste rommet hvor bare Faraoene og Yppersteprestene hadde tilgang. Nå kan du gå på deres grunn og fotspor. Du vil også få litt tid for deg selv her slik at du kan gå tilbake til områder som berører hjertet ditt. Etter dette vandrer vi videre til en gullsmedbutikk hvor du kan ha muligheten til å få laget din egen Kartusj, et smykke med ditt eget navn skrevet i hieroglyfer. Når vi avslutter besøket der drar vi tilbake over Nilen til hotellet hvor takterrassen venter på oss og inntrykk kan synke inn i deg.

 

 

Karnak Tempel

Dette er vel et av de mest majestetiske templer som finnes og det er verdens største utendørs tempel. Der finner du enorm rekke med 134 søyler med mange utskjæringer og symboler. Alle faraoene bygget og utvidet dette templet for at de skulle bli husket av ettertiden. Du kan nesten ikke forstå hvordan det er mulig å bygge slike ting for så mange tusen år siden og dette stedet har også sin spesielle energi.

Dette stedet oppleves for meg mer maskulint og danner en kontrast til det vi skal gå inn i under uken. Har du noe tungt og gammelt du ønsker å gi slipp på? Da er det mulig for deg å gi slipp på dette i det mest hellige rommet i templet. Alt er mulig har jeg lært meg. Du skal også få god tid til å utforske og besøke steder du blir trukket til her. Jeg gleder meg til å vandre sammen med deg her også.Etter besøket i Karnak drar vi til et parfymehus hvor du kan ha mulighet til kjøpe skjønne dufter.

 

 

 

Hatshepsuts Tempel

Nå starter vi virkelig på reisen i Prestinnenes Fotspor hos Egypts kvinnelige farao Hathsepsuts. Dette er det fantastiske templet til den kvinnelige faraoen Hathsepsut som regjerte Egypt i 19 år. Under denne tiden hun regjerte var det fred i landet og her finner du en sterk kvinneenergi. Jeg glemmer aldri en deltaker i en tidligere gruppe som kom løpende mot meg helt heseblesende. Hun hadde blitt trukket til et spesielt sted ved templet og der hadde hun en indre opplevelse og aktivering av sine energier hun aldri hadde kjent maken til. Vi kan nok trygt si at energien til Hatshepsut lever i beste velgående og hva er vel bedre nå som vi har gått inn i den feminine tidsalder.

Dette templet er bygget i en helt annen stil enn du ser ellers i Luxor, det er bygget i terrassestil og er lett og feminint. Selv i dag regnes det for å være blant det ypperste av verdens byggekunst. Det var hennes nære fortrolige arkitekt Senmut som bygget dette til henne, det spekuleres i om de i hemmelighet var et hemmelig par. Kanskje kan du fornemme kjærlighetsenergien som han la i byggingen av templet. Etter dette besøket kjører vi innom et alabast verksted hvor du kan kjøpe vakkert håndverk med deg hjem.

 

Sobeks Tempel i Kom Ombo

 

På vår reise ned til Aswan besøker vi templet i Kom Ombo som kalles dualitetens tempel. Templet er uvanlig da det er bygget for to guder. SOBEK- krokodilleguden og HORUS- den eldre- falkeguden. I dette templet er det to av alt, to haller, to gårdsrom, to helligdommer og et dypt Nilometer. Sørsiden er bygget for guden SOBEK som symboliserer mørket, yin og det negative. Vi besøker denne siden først for å kjenne på det negative i oss.

Nordsiden er bygget for HORUS den eldre som symboliser lyset, yang og det positive. Templet har en nøytral energi og vil hjelpe deg med å utvikle nøytraliteten i deg selv. Yin og Yang smelter sammen og gjenoppretter den opprinnelige frekvensen din. Du kan kalle det en renselse. Nå er du klar og i balanse til vi skal besøke ISIS templet i Philae i Aswan og begynnelsen på PRESTINNENES VEI.

 

 

 

 

Philae Tempel

Philae templet er viet til gudinnen ISIS. Vi reiser i båt ut til templet som ligger på en øy og den lille båtturen føles nesten som en hellig reise til det vakre templet. Philae templet er flyttet fra sin opprinnelige beliggenhet, det ble tatt fra hverandre sten for sten over en 7 års periode, da det var i fare for å bli oversvømmet. Men, jeg kan garantere deg at du vil kjenne energien i enhver sten der.

I PRESTINNENES FOTSPOR er du nå på begynnelsen av din utdannelse som prestinne og ditt fremtidige arbeid. Du ble brakt til PHILAE templet av dine foreldre da du var 7-10 år gammel. Her ble du utdannet til de oppgaver du skulle ha som prestinne, muligens i Hathors tempel i Dendara. Utdannet som healer -urteekspert-sykesøster-jordmor-sermonimester. Kjenn etter hva du føler i dette templet. Hva var din oppgave, hva ble du utdannet til? Var du lykkelig der?

Philae templet er bygget som en gjenspeiling av menneskekroppen. Vi går fra den ytterste delen som representerer føttene og opp til det aller helligste som representerer hodet. Ved alteret anbefaler jeg deg å ha en liten stille stund. I Philae har du tilgang til den guddommelige kjærligheten. Åpne ditt hjerte å ta den til deg.

 

Horus Tempel i Edfu

Etter lunsj skal vi besøke HORUS den yngres tempel i Edfu. Sjelens tempel kalte de gamle egypterne dette templet. De trodde at ved besøk i dette templet kunne de få kontakt med sin sjel, kunne løfte seg opp til sjelskontakt. Få permanent sjelskontakt. Oppnår du det her?

HORUS er gudinne HATHORS ektemann og templene i Edfu og Dendara er nesten identisk oppbygget. En gang i året ble de gjenforenet med en festival i HORUS templet.

Hvorfor har HORUS bare ett øye? Jo det forteller sagnet om Isis og Osiris om. De er de ”øverste gudene” og HORUS er deres sønn. Sagnet forteller at SETH, bror av Osiris som representerer mørket, Osiris, som representerer lyset. Seth drepte sin bror OSIRIS og spredte hans kropp i 14 deler over hele Egypt. ISIS, OSIRIS kone samlet han sammen igjen og fødte hans sønn HORUS. HORUS hevnet sin far i kamp med SETH og i denne kampen mistet HORUS sitt ene øye. Derfor har HORUS bare ett øye ”HORUSØYE”/ det altseende øye.

HORUS ble kalt heros av de gamle egypterne, derfor det engelske ordet hero/helt. Etter besøket i HORUS templet reiser vi tilbake til Luxor og til EL Phardous Home hvor vi spiser middag.

 

 

Kongenes Dal

Nå skal vi bare på en liten kjøretur for vi bor ved foten av fjellet som omslutter Kongenes Dal hvor alle de store faraoene ligger begravet. Vi skal besøke tre graver som alle er fantastiske, disse ligger ned i tuneller i fjellet. Du blir litt ydmyk når du går inn i gangene til det siste hvilestedet til den enkelte faraos gravsted. Det er lett inngang til alle og de er godt opplyst så du kan se de fortsatt godt bevarte veggmaleriene. Noen ganger har vi et gravsted helt for oss selv og du vil oppleve en stillhet inne i fjellet du aldri har kjent på før, meget spesielt.

Du kan også besøke den unge faraoen Tut-Ankh-Amons gravsted, han ligger fortsatt der nå inne i en glassmonter. Til dette kjøper du billett selv på stedet. Etter dette kjører vi på hjemveien til et papyrus verksted hvor du kan se hvordan de lager ekte papyrus. Her vil du også ha mulighet til å kjøpe ekte papyrusbilder, jeg har flere som smykker mine vegger hjemme og på kontoret.

 

 

 

Hathors Tempel i Dendara 

Dette er helt fantasisk tempel. Det ligger en times kjøring nord for Luxor og templet ligger på en liten slette og er ganske intakt selv etter 5.000 år. Hathor er gudinnen for dans, musikk, kjærlighet og glede. Her kan vi befeste og avslutte reisen i de feminine energiene. Templet har to etasjer og mange rom, deriblant en krypt vi kan gå ned i og der finner vi mange spennende veggutskjæringer. Det er mye disse bildene kan fortelle oss selv i dag.

Oppe i andre etasje finner du en kopi av den egyptiske zodiacen som viser stjernetegnene. Originalen befinner seg i dag på Louvre i Paris. Nå har det vært en restaurering hvor de har klart å fjerne gammelt sot og skitt på de store kolonnene og de står frem i fargefull prakt. Jeg var så heldig å se disse på den siste turen min. Rett utenfor templet finner du rester etter et sanatorium hvor du fortsatt kan se rester etter healingrommene. Er du et omsorgsmenneske i dette livet? Da har du kanskje jobber som healer og prestinne på dette stedet. Kanskje kom du hit etter endt utdannelse på Philae Tempel? Kanskje kan noe informasjon om dette komme til deg i en meditasjon eller fellesregresjoner vi skal ha under uken?

 

Båttur på Nilen

Den siste dagen gjør vi litt myk og etter en god dag med indre reiser på hotellet går ferden ned til Nilen hvor en båt venter på oss. Den vil langsomt lede oss duvende nedover vannet mens vi ser den vakre solen langsomt senke seg ned over Kongenes Dal og blir borte over horisonten.

Den myke egyptiske kvelden legger seg over oss og vi returnerer til hotellet og avslutter denne fantastiske uken oppe på takterrassen før vi går til sengs med mange inntrykk i vårt indre før vi neste morgen gry tidlig returnerer til Norge.

 

 

 

 

 

 

Andre ting å gjøre på fridager når det er rom for det:

 

Du har kanskje drømt om å stige opp i en luftballong? Det vil du kunne ha mulighet til å gjøre selv om du blir med til Hathors Tempel da dette skjer ved soloppgang. Jeg har gjort det en gang og det er et stort og magisk syn å se solen stige opp over horisonten bak Luxor by og de andre luftballongene duver rundt deg. Eller har du drømt om å ri på en kamel? Det kan du også gjøre på din fridag.

 

 

 

 

 

 

 

Om hotellet El Phardeous Home

 

Dette er et utrolig sjarmerende hotell som blir drevet av Inger Jøndal og egyptiske Mohamed el Tayeb som også er vår guide under hele turen, han guider på engelsk. Hotellet ligger på vestbredden av Luxor og har 11 dobbeltrom med balkong.

Her finner du også den herlige takterrassen med utsikt mot toppen av Kongenes Dal og Nilen på den andre siden. Hotellet har en vakker have hvor du også finner et lite meditasjonshus «Domen» som du kan besøke når du ønsker det. Denne haven er rett og slett en liten oase i seg selv.

 

 

 

 

 

Tid og sted

Fra fredag 6. Mars til søndag 15. Mars 2020, vi flyr med rutefly fra Oslo til Luxor som den enkelte bestiller selv. Kontakt meg for flyinformasjon, jeg har også et reisebyrå som kan hjelpe deg med dette.

Kursleder og reisefølge

May Irene Wikeby, jeg jobber til daglig med egen terapipraksis i Oslo. Her jobber jeg mye med Hypnoterapi, Regresjonsterapi og Healing. Samt at jeg elsker å lage årlige gruppeturer som kan være til glede for fler enn meg. Du kan lese mer om meg på min nettside Innsikten.no.

Inkludert i prisen:

 • Transfer t/r Luxor flyplass
 • Hotell
 • 3 måltider pr. dag i Luxor
 • De fleste inngangsbillettene til templene i Luxor
 • Taxi/ferger til disse
 • Turen til Aswan (venter på eksakte priser)
 • Privat guide
 • Kurs NOK 4.000.- med May Irene Wikeby

 

Pris Hotell

Kr 14.400,-
Det inkluderer full pensjon, frokost, lunsj og middag (eks drikke), alle utflukter med engelsktalende guide, inngangsbilletter til templer og graver i Kongenes Dal, transport samt kr 4.000,- i kursavgift til meg. Flybillett kommer i tillegg.

Bindende påmelding.

Depositum kr 4.000,- innbetales innen 30. November 2019
Restbeløp innbetales 15. Januar 2020

 

Ikke inkludert i prisen

Fly, det bestiller du selv.

Alle aktiviteter på fridager er på egen regning. Vann, te og kaffe på hotellet betales for ved avreise. Du får mye for pengene i Egypt om dagen for de har halvert sin valuta mot norske kroner. Den enkelte deltaker må ha egen reiseforsikring.

Påmelding

Ta kontakt med May Irene Wikeby på e-post: info@innsikten.no og tlf 920 30 578
eller
Inger Jøndal på e-post: inger@terapiiegypt.com

Har du noen spørsmål? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg!

Velkommen til Luxor, templene og meg.
May

 

Tilbakemeldinger fra deltakere i Mars 2019

"Det sies at man trenger ikke å reise jorden rundt for å finne indre fred, men noen steder kan forløse, gjøre opp for tidligere ting og heale deg i energien sterkere enn andre steder.
På tur i Egypt kan du fint være trygg hele turen med fast sjafør, egen guide som ordner alt og trygg mat på et lite hotell drevet av en skikkelig god og ordentlig familie. De  historiske stedene er enorme, og er til å ta og føle på-virkelig! Luftballongtur og båttur på Nilen er magisk!
May er fabelaktig på tur,stålkontroll og fokusert samt evnen til å slappe av og kose seg med gruppen sin. Tilbyr mye informasjon, meditasjon og regresjon på turen. Hun er tilgjengelig, energisk og har noen ess i ermene hele tiden.

Advarsel; Menneskene og stedene gjør deg ydmyk, og du kan bli fort hekta og reise tilbake igjen. DET skal ihvertfall jeg". 
Gine Hansen

"Det å være med May til Egypt må oppleves, da det ikke kan beskrives med ord.
Hele oppholdet i Luxor og hotell New Paradice er rett og slett magisk.Opplevelser fra templer og graver samt May sin unike måte å ta oss tilbake til tidligere liv er helt spesielt. Ikke nøl med å melde deg på neste tur, du kommer ikke til å angre".

Hilsen Marit

Takk for en fantastisk tur til Egypt.   

Fra første dag var det som å komme hjem når vi gikk inn gjennom porten til hotellet. Hagen var rett og slett en oase, og med et vertskap som med sin vennlighet og hjertelighet fikk oss alle til  å føle oss som en stor familie. Selv om det var fine rom, ble det vanskelig å prioritere avslapping inne. Det var mer fristende å nyte freden i hagen, eller å få sitte på takterrassen og se på stjernehimmelen om kveldene. Etter å ha blitt servert 3 så gode måltider hver dag, ble det litt nedtur å komme hjem igjen.

Egypt har så utrolig mye historie. Hvert enkelt tempelbesøk og besøk i Kongenes dal ble en unik opplevelse. Vi var heldige som hadde Mohammed som vår private guide. Og med all kunnskap som du og Inger supplerte med, ble hvert eneste besøk i templene og i kongenes dal en spesiell reise flere tusen år tilbake i tid. Å få oppleve solnedgangen i båt på Nilen, var en fin avslutning på turen.

Og en spesiell takk til deg for at du skapte en så god energi i gruppen, både for den personen du er, for meditasjonene hver morgen på takterrassen, for regresjonene og for at du hjalp oss med å fjerne gamle sjelsløfter. Jeg var på forhånd spent på hvordan dette ville fungere i gruppen, men du sørget for at alle reisene ble sterke opplevelser.  

Jeg gleder meg til å være med deg på ny tur, og oppleve mer av både historien og det spirituelle. I mellomtiden skal jeg lese meg litt opp på Egypts historie.    
Klem fra Anne Grete

Kjære May! 
Mange tusen hjertelig takk for en helt fantastisk og spesiell uke i Egypt.  Det ble for en opplevelse uten side stykke, har aldri opplevd makan. Turen til Egypt, sammen med så mange flotte mennsker, har beriket livet mitt.
Du, May er en ansvarsfull,trygg og livsglad reseleder, tusen takk for at du er den du er. 
Det å bo på hotellet til Inger og Mohamed, var enestående og ha kunskapsrike Mohamed som guide er jo bare helt fantastisk. 

Randi

O'lykke for en tur! Jeg har sovet godt, spist god mat og vært omringet av fantastiske mennesker som har bidratt til
en magisk reise for sjel og sinn. Vi har besøkt vakre faraograver, templer, og basarer. Jeg har handlet og kost meg over nydelig håndarbeide av håndvevde sjal, sølvsmykker med egyptiske symboler, og mye mer. Noen har også prøvd vannpipe. 

Om morgenen har vår fantastiske May ledet oss i meditasjon. Om ettermiddagen, gjerne regresjon til tidligere liv. Vi har gjort  oppløsning av sjelsløfter som kan være til hinder for vår utvikling i dette livet. 

Det var en fridag på onsdagen, jmf. May. Men neimen om hun tok seg fri. Hun dro oss i meditasjoner. Og denne dagen var vi dessuten i vakre Denderra Tempel som også inneholdt ruiner fra et gammelt sykehus. Det var frivillig å være med, men samtlige av oss ville ikke gå glipp av denne turen. Det var sterkt å kjenne på energiene i ruinene.
På fridagen: Noen prøvde ballongtur, og hadde nydelig opplevelse av soloppgangen. 
En reise som dette gjør noe med deg. Tilbake i Norge kjenner man seg beriket av all den gode energien.
Jeg anbefaler varmt å delta i reisene som May Wikeby arrangerer. 

Hilsen Hilde Lystad

En tur til Luxor i Egypt med May kan jeg anbefale på det varmeste. Opplegget var variert og med en fin veksling mellom turer og sightseeing i spennende templer i Luxor og omegn og samlinger med gruppa, på hotellet - meditasjoner, regresjons- og guidede reiser og inspirasjonssamlinger.Nydelige måltider på hotellet med variert og god mat. Hyggelig betjening.

Inger og Mohamed bidro med unik kunnskap om stedene vi besøkte og fortalte den spennende historien bak templene og severdighetene. Besøkene hos gullsmed, papyrusverksted og -utsalg var også interessant, samt utsalg av oljer og parfymer og alabastarbeider m.m.

Det ble til sammen en mangfoldig uke med en flott flokk mennesker som ble til nye venner og bekjentskaper.

En tur spekket med opplevelser, som kan anbefales til alle som ønsker påfyll av noe som er helt spesielt og annerledes!!

Gro

Hadde vært fint å høre fra deg

Uansett hva du lurer på, være seg terapi eller arrangementer hadde jeg satt pris på å høre fra deg!

Send meg en melding

Kontakt meg

 • NB! Ny adresse

  Besøksadresse:
  Rom: 522 (i 5. etg),
  Tast 522 og OK på ringetablå.
  Arbeidersamfunnets Plass 1, inngang fra Torggata
  0181 OSLO,
  Norge

 • Telefon:
  +47 920 30 578

 • E-post:
  info@innsikten.no

 • Webside:
  innsikten.no

 • Organisasjonsnummer:
  986 369 058

Nyhetsbrev

Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min. Du kan lese mer om Personvern ved å følge denne linken.

Website Security Test